Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nemeteknek meg meg van a...

A nemeteknek meg meg van a jozan eszuk?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok pl az exem Angliaban egy gyarban dolgozott telen. Felszereltek nagy ventilatorokat a plafonra a csarnokban, es telen is ment, mert "a meleg levego felszall, szoval a ventilator lekeveri"

Vagy

Tegnap mentem melozni, a buszt eltereltek, de a sofor megallt valahol, mert nem tudtam hol van, es akit hivott, az se tudta, hogy terjen vissza a szokott utvonalra a tereles utan.

Ilyenek vannak Nemetorszagban is? Szeretnem azt hinni, hogy tobb eszuk van.

2020. febr. 28. 07:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23%

13-as akkor te nem jártál Münchenbe menj el.

Kb. Porsche,Audi,Merci,Bömös,Rolls Royce,élnek nem úgy mint a magyar.

Bár ilyen gyengék lennénk adná isten,amikor már Románia is gazdagabb nálunk,lassan Ukrajna is,lengyelek,csehek rég elhuztak.

Kívánom ilyen gyengék legyünk mi is minden téren.

2020. febr. 28. 10:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
10-es akart lenni 13-as helyett.
2020. febr. 28. 10:47
 13/13 nemaRendőrség ***** válasza:
48%

És? Nem tagadom hogy gazdagabbak mint mi. Annyit mondtam hogy idáig bármit vettem és az volt rajta hogy made in germany vissza kellett vinnem mert retek volt.

Illetve voltam kint egy ideig, nem vágyom vissza. Kb nem is láttam az emberek szemét, mindenki a földet nézte mint a megtört emberek. Nyomasztó volt szánalmasságuk.

Belgiumban pl ugyanúgy megvannak a drága autóid, de sokkal vidámabbak a népek

2020. febr. 28. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!