Lányok, nők! Nektek mi a véleményetek ha egy dagi pasinak egy vékony nő kell?
Figyelt kérdés
2020. febr. 27. 13:59
1/21 anonim válasza:
Semmi. A kilók nem számítanak ha kölcsönös a vonzalom.
2/21 anonim válasza:
Tegyen belátása szerint, és érezzék jól magukat a kapcsolatban.
Biztos, hogy azért "kell" neki a nő, mert vékony, nem azért, mert kedves, szeretetre méltó és baromi jól kijönnek egymással?
3/21 anonim válasza:
Ilyen az ízlése, erről nem kell senkinek véleményt alkotni!
4/21 anonim válasza:
Egészségére. Nekem semmi közöm ahhoz, hogy számomra idegen emberek milyen párra vágynak.
5/21 A kérdező kommentje:
de a nőnek egyáltalán nem jön be semmilyen formában
2020. febr. 27. 14:18
6/21 anonim válasza:
Akkor meg úgysem jönnek össze. És? Neked miért fáj? A férjem 120 kiló volt mikor megismertem, igaz 190 centi, de azért pocakos volt na. Én 65 kiló. Szerinted néztem? Azzal voltam elfoglalva, hogy milyen intelligens, figyelmes és kedves.
7/21 anonim válasza:
Akkor nem jönnek össze, ennyi.
8/21 anonim válasza:
Nekem is kellene sokminden, csak az egyik részének az életmódom, a másik részének a pénztárcám szab gátat.
9/21 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel, hogy kinek mire van igénye. Amíg nem kezd el azon fujtatni, hogy milyen felszínesek a vékony nők, amiert nem látnak túl a hájrétegén, addig akar, amit akar.
10/21 A kérdező kommentje:
igen de azért sokan mondják hogy sok nő el van szállva . De most azért ha ez a pasi átgondolja a logikusan a dolgokat miért egyedülálló egy vékony nő? mert válogatós ezért.
2020. febr. 27. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!