Ki fél még rajtam kívül nagyon az erős széltől?
Figyelt kérdés
Utálom és félelmetesnek is gondolom. Már nem egyszer volt tornádóval is rémálmom.2020. febr. 24. 05:59
1/7 anonim válasza:
En nem felek de inkabb legyen hideg es vagy eso.
Egyebkent szerintem nem a fold felmelegedese lesz a vesztunk hanem a mindennapossa valo 2-300 km/h szélviharok. Nem lehet majd foldet muvelni, kimenni a szabadba stb
2/7 anonim válasza:
🙋♀️ jelen.
Szorongok és félek tőle.
3/7 anonim válasza:
Attól félek hogy megint fel kell másznom a tetőre visszarakni a kicsúszott palákat. - _-
4/7 anonim válasza:
Félni nem félek, de nem szeretem, mert ha szemből fúj, akkor nem kapok rendesen levegőt tőle.
5/7 anonim válasza:
Én is félek. Ma reggel is majdnem elfújt a szél, alig tudtam elmenni a kaputól az autóig. Aztán amikor beültem az autóba, akkor még az autó is mozgott. Nagyon félelmetes.
6/7 anonim válasza:
Én. Folyton arcidegzsábám lesz tőle és az nem kellemes.
7/7 anonim válasza:
Hát, most éjjel kicsit rossz volt, mert felriadtam rá, és nem tudtam visszaaludni, amíg tartott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!