Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy értelmes, intelligens...

Egy értelmes, intelligens ember szokott dicsekedni?

Figyelt kérdés
Fontos számukra, hogy "nagy embernek" érezzék magukat? Vagy ez inkább a buta emberekre jellemző?

2020. febr. 22. 17:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10 juj. Jobb lett volna ha meg se szólalsz :D
2020. febr. 23. 10:35
 12/16 BringaManó ***** válasza:
53%

"Én azt hittem a dicsekvés szó elég egyértelmű mindenki számára, hogy mit is jelent..."

– Tévedtél, semmi baj.

pl.:

"Dicsekvés alatt azt értem, amikor valaki fényezi magát, dicsekszik (nem tudok jobb szót rá) akár teljesen indokolatlanul."

– Hm... Ez az indokolatlanság nekem nem jutott volna eszembe. Úgy érted, nincs is alapja a dicsekvésnek? Oké, nyilván van ilyen is, de nekem a "dicsekvés" alapból olyat jelent, amikor van alapja. Én legalábbis ilyenre gondoltam a kérdést olvasva.

2020. febr. 23. 15:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Úgy írtam, AKÁR indokolatlanul. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül úgy dicsekszik. Nagy baj van itt a szövegértelmezéssel, úgy látom.
2020. febr. 23. 17:06
 14/16 anonim ***** válasza:
21%

Igen, mind a 10 válaszoló hülye, csak te használod jól ezt a szót...

Pontozd le ezt is nyugodtan

2020. febr. 23. 17:28
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy mind a 10 válaszoló hülye. Ezt megint nem tudom, honnan szedted :D Ezt írtam: "látom nem mindenkinek sikerült megéreteni a kérdésem"

Most komolyan nem tudtok értelmezni semmi? Ez hol jelenti nálad azt, hogy mindenki aki válaszolt, az hülye? Na jó, én feladom :D

2020. febr. 23. 17:36
 16/16 BringaManó ***** válasza:
53%

"Úgy írtam, AKÁR indokolatlanul. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül úgy dicsekszik."

Nyilván. "Segítek akkor egy picit": amikor az "indokolatlanul" szóra reagáltam, akkor természetesen azokra az esetekre gondoltam, amikor szerinted "indokolatlan" a dicsekvés. A többi esetre (amikor a dicsekvés szerinted nem indokolatlan) nem vonatkozik a meglepődésem.

2020. febr. 23. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!