Van itt még olyan! FIÚ! Akinek Harley Quinn a példaképe?
Nemrég néztem meg a moziban az új Harley Quinn filmet. Alapból nagy rajongója voltam már régebben is a karakternek, de ez az új film csak még jobban rátett a szimpátiámra. (Megjegyzem, Joker-t gyűlölöm és viszolygással tölt el!)
Szerintem a mai férfiak és sztereotípikusan férfias eszmék által uralt, kegyetlen, farkastörvényű, szabálymániás, racionalizmus-mániás társadalom úgy ahogy van rossz, és szerintem az is jobb alternatíva lenne, ha a nők vennék át a vezető szerepet, akár ilyen Harley-szerű lázadó, normákra és törvényekre fittyet hányó valódi, hús-vér, emberekkel, akik még érző és empatikus lények a megfelelő dolgokban, nem hamis, fellengzős dogmákban.
Már jóideje elég depis vagyok és ezen film megnézése vitt valami életörömöt és színt az életembe.
Úgy érzem, jó lenne, ha egy valódi Harley Quinn pl. a mai magyar társadalmat is szétcsapná, és megmutatná a "Girlpower-t!", hogy ellenpontja legyen ennek a bürökratikus, emberi természettel egyre kevésbé összeegyeztethető világnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!