Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak a nőkkel szemben...

Miért csak a nőkkel szemben elvárás a vékony alak?

Figyelt kérdés

A mai napon nem reggeliztem, és úgy ültem be az egyetemen órára, és korgott a gyomrom, és körbenéztem, és egy csomó fiú duci volt, vagy legalább sörhasa volt. És elgondolkoztam, hogy miért egyek kevesebbet, csak azért, hogy jó alakom legyen, amikor többre lenne szükségem.

Hozzá tenném, hogy egészségesen étkezem, salátát szoktam többnyire enni, illetve futni szoktam járni.

Tavaly össze akart jönni velem egy fiú, és megkérdeztem a szobatársammal is összejönne-e (aki túlsúlyos) és azt mondta barátnak elfogadná.

A volt barátom túlsúlyos volt, de neki is esze ágában sem volt a saját alkatához hasonló barátnőt keresni.

A férfiaknál miért elfogadott, hogy sörhasat növesztenek, és azt esznek amit akarnak?

Miért csak a nők sanyargassák magukat?

2020. febr. 18. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

#5:

A férfiak nem szednek fogamzásgátlót, soha nem is szedtek.

2020. febr. 18. 17:04
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Azért kell a nőknek jól kinézni, mert a férfiak a csinos nőkre gerjednek.

A férfiaknál szinte mindegy a külső, mert a nők úgyis csak a pénzére gerjednek.

2020. febr. 18. 19:58
 13/13 anonim ***** válasza:
91%

“Tavaly össze akart jönni velem egy fiú, és megkérdeztem a szobatársammal is összejönne-e (aki túlsúlyos) és azt mondta barátnak elfogadná.“

ok

2020. febr. 18. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!