Hallottatok már olyan durva vitát, ami azért történt, mert valaki nem adta át másnak a helyét tömegközlekedési eszközön?
Én egy ilyennek nemrég fültanúja voltam. 61-es villamoson felszállt egy több tagú család, nagymama, anyuka, unokák, talán férfiak is, akik magyarok voltak. Néhány állomással később fölszállt egy külföldi fiatal pár babakocsival. Én felálltam és hátrébb mentem, hogy aki akar le tudjon ülni. Hát jól tettem, hogy elmentem onnan...
Ugye ez olyan típusú villamos, ahol a babakocsi egy bizonyos ülőhely előtt fér el. A fiatal pár mutatta, hogy oda tolná be a babakocsit (ahol nagymama és valamelyik unoka ült). Igen ám, csakhogy a külföldi apuka és anyuka éppen oda le is szerettek volna ülni. Na ebből támadott egy "kis" nézeteltérés. A külföldiek csak angolul "kommunikáltak", azonban a magyar anyuka is értett és beszélt is angolul, ezért röpködtek a szolid "stupid bitch" kifejezések és hasonlóak, egyre erősödő hangerővel. Mivel csak később szálltak le, így sokáig lehetett "élvezni" a társalgást.
Megmondom, én nem láttam még olyat, hogy valakik ebből ekkora jelenetet rendeztek volna. Gyakorlatilag zengett az egész, máskor alapjáraton békés villamos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!