Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek kinek illik előbb...

Szerintetek kinek illik előbb köszönni ebben az esetben, aki a lócán ül vagy aki arra sétál?

Figyelt kérdés
A minap a lócán ültem a séta téren és arra sétált egy régi volt osztálytársa, ismerősöm, haverom a kedvesével. Éppen kutyát sétáltattak. Egészen biztosan észre vettek, és felismert a régi osztálytárs és arra sétáltak a lóca felé ahol ültem, mikor odapillantottam rájuk, hogy köszönök a régi ismerősnek elkapták a felyüket és köszönés nélkül tovább mentek mintha ott sem lennék. Szóval észre sem vettek pedig 2 méterre voltam tőlük. Más is járt már így? Szerintetek mire véljem ezt a helyzetet? Kivolt az illetlen?

2020. febr. 1. 18:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Egy ilyesmi kissebb téren volt egy ilyen lóca vagy kerti pad:

[link]

2020. febr. 1. 21:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem a tér közepén volt a lóca, hanem a tér szélén, te észlény.
2020. febr. 1. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekik illett volna köszönniük, bunkók voltak.
2020. febr. 2. 08:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy már nekik érdekes,nem kíváncsiak rá,ennyi.Ilyen érheti az embert bármelyik ismerőségtől.Vagy csináltál valami ellenszenves dolgot feléjük.De olyan is lehet,hogy valami pletyka elterjed rólad,primitívebb emberek meg hajlamosak készpénznek venni,ahelyett,hogy téged is megkérdeznének.
2020. febr. 2. 11:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Fura mód megváltozott a világ. Régen sokan ültek kin a ház előtt a lócán. Ma meg már kinézik azt, aki ül egy lócán.

Milleniálok figyelmébe szeretném ajánlani, hogy régen az volt a közösség. Úgy, ahogy most a facebook-on a kis zöld jel, hogy valaki online és hozzá lehet szólni. Csak akkor még személyes volt a kapcsolat és tudtad, hogy valóban ott a másik. Ma meg megsértődik valaki, ha egy üzenetre csak egy megbeszélés / tanóra után válaszol a másik.

A lócal analóg volt. Azt mutatta: gyerek koma, ülj le mellém és beszéljünk, vagy állj meg velem szemben és mondunk egymásnak 2-2 mondatot.

2020. febr. 2. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!