Az emberek miért kérnek bocsánatot azért akik?
Mert nem eszkimók akik a Táncsics radikális balpárt tagjai akik Suzuki Ignisre akarnak parragi kipufogót.
Írhatnál bővebben pl. és akkor nem hülyeséget kellene írnom.
Én is ilyen voltam, mindig bocsánatot kértem azért, aki vagyok.
És, hogy miért?
Mert, mivel a hozzám hasonló emberek kívülállóak, magányosak és szeretnének beilleszkedni, azt találják a helyes megoldásnak, ha kimutatják mások felé, hogy ők saját maguk is megvetendőnek látják önmagukat.
Gondolj bele, egy valaki, aki nem magányos, megvan a baráti köre hányszor kér bocsánatot azért, ahogy viselkedik, ahogy kinéz, ahogy cselekszik, stb?
Mert az nem feltétlen kifogás valamire, hogy "de én ilyen vagyok". Volt régen egy barátom, aki azt hitte rendben van a bunkó viselkedése, ha ő is kimondja hangosan, hogy "hát ja, f asz vagyok", de közben nem változtatott semmin. Szerintem ilyenkor alsó hangon dukált volt egy bocsánatkérés.
Persze van, amikor objektíven nem lehet igazat tenni emberek között a személyiségük vagy lényük alapján, egyszerűen mégis megütköznek egymáson. Ilyenkor szerintem egyszerűen le kell nyelni a békát és elfogadni a másik létezését a világban.
Nem hajlandoak valtoztatni nem alkalmazkodok.
Ennek van egy olyan jelentese:ez vagyok en sajnalom vagy elfogadod vagy el lehet menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!