Tényleg vannak olyan emberek, akiknek az is kikapcsolódást jelent, ha valakibe beleköthetnek vagy veszekedhetnek?
Figyelt kérdés
Csak itt olvastam néhány esetet, azért kérdeztem. Erre azt írta valaki, hogy az ilyennek ingerszegény monoton unalmas élete van és szeretné valamivel "feldobni". No de pont így? Ez lehetséges lenne?2020. jan. 28. 19:34
2/12 anonim válasza:
Igen. Akinek unalmas, keserves élete van, folyamatosan azt lesi, hogy mikor és milyen módon tudna belekötni a másikba, és nem is feltétlen kell, hogy ismerje az illetőt. Az ilyen emberek unatkoznak.
3/12 anonim válasza:
Nem. Az nem a kikapcsolodás a reszerol, hanem feszultseg levezetes...
4/12 anonim válasza:
Nekem monoton,unalmas az életem mégsem kötök bele senkibe. A "monoton unalmas" között egy vessző van.
6/12 anonim válasza:
Vannak sajnos.Pszichopatákról gondolom hallottál már.
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, de én ilyen egyszerű élethelyzetekre gondoltam, tehát pl. buszon vagy metrón mész arrébb, s véletlenül nekiütődsz valakinek vagy rálépsz a lábára. Vagy ami még jobb, az ha ezt ő teszi veled, mégis ő van felháborodva, hogy nyilván nem ütközött volna neked, ha te nem vagy ott. És elkezdi mondani a magáét, miközben ezt egy bocsánatkéréssel le lehetne tudni. De te mondjuk otthagyod őt és még akkor is mondja a litániát. Na ilyesmikre értettem a kérdést.
2020. jan. 28. 20:29
8/12 anonim válasza:
Igen vannak.A nyomorult életű hulladékok.
9/12 anonim válasza:
#8 Ne az interneten legyen szád. Ki a nyomorult életű ezek szerint? 😀
10/12 anonim válasza:
#8 Interneten tudtok pofázni,élőben is csak a gyengéket veszitek célba de ha valaki vissza mer szólni akkor meghunyászkodtok mint a nyulak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!