Az normális, ha valaki két év alatt sem tette túl magát a volt szerelmén? Hogy gyógyuljon meg?
Igen, normális.
Igyekezz a lehető legkevesebbet gondolni rá, dobj el mindent, ami rá utal. Ismerkedj mással.
Csak a rossz tulajdonságaira gondolj.
Ha eszedbe jut azonnal irányítsd a figyelmed valami negatív dologra amitől undorodtál/frusztrált.
Meditálj és ott engedj szabadjára az érzéseidet. Jókat és rosszakat egyaránt.
Szerintem akár az is segíthet kicsit rövidebb távon ha megnyitod vele a kapcsolatot és rájössz, hogy rohadtul nem működik (mondjuk ezt saját felelősségre)
Az is segít ha elzárod, elajándékozod, elégeted, visszaadod a tárgyait, ajándékait. Ha megszakítasz vele minden szociális kapcsolatod, stb.
Én a magam részéről valószínűleg kapcsolat függő vagyok és már 2 hónapja kínlódom egy 2.5 hónapos kapcsolat és előtte 1 éves ismeretség miatt (ezt úgy kell érteni, hogy napi szinten kapok szorongásos rohamokat ha csak eszembe jut).
Ameddig nem vagy depressziós miatta szerintem nem gáz ha még mindig a szívedben őrzöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!