Titeket nem idegesit ha valaki mindenre csak like jelet küld messengeren valasznak?
Figyelt kérdés
2020. jan. 27. 16:41
3/12 anonim válasza:
Van, amire én sem tudok mással reagálni.
4/12 anonim válasza:
De, idegesít.
Semmilyen, flegma válasz.
Nem gondolom, hogy normális kommunikációban lájkjelekkel kellene reagálni. Egyáltalán nem tartom jónak, mert úgy érzem, a másik lesz*rja, amit írtam.
5/12 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aki cuki képeket szokott küldeni messengeren. Erre mit lehet reagálni?
6/12 A kérdező kommentje:
A mit kellene küldenire, a válaszom hogy talán a kérdésre a választ... Mert ha azt kérdezem hogy pl tetszik e az új séróm es kuldenek egy like jelet, akkor oké. De ha valamire választ várok, akkor igen is sértő ha csak egy like jelet küld.
2020. jan. 27. 17:08
7/12 anonim válasza:
Orulj neki, nekem meg annyit se kuldtek, csak megneztek allandoan es semmi reakcio
8/12 anonim válasza:
Ott kezdődik a baj, hogy elvárod a választ, mintha a másiknak kötelező lenne.
9/12 anonim válasza:
Ha tényleg sokszor küld lájkot, akkor lehetséges, hogy untatod és nem szívesen beszélget veled.
Amúgy igen engem is idegesítene, de az ilyen emberrel akkor inkább nem beszélek, csak ha muszáj.
10/12 anonim válasza:
Callthepolice, azert ha valaki hozzad szol, az elemi udvariassag, hogy valaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!