Az ami most megy a tv2 csatornán film, azok cigányok?
Figyelt kérdés
Volt pár barnább bőrü koszos emberek, és még a hangjuk is cigányos.
Valaki?
2020. jan. 26. 19:06
21/42 A kérdező kommentje:
A véleményeteket tartsátok meg magatokat. Nekem a film nagyon bejön.
2020. jan. 26. 20:22
23/42 A kérdező kommentje:
Micsoda undorító megnyílvánulások. Előbb jönnék össze egy Roma fiúval mint egy magyarral. ;)
2020. jan. 26. 20:26
24/42 anonim válasza:
Ez valami alföldi proli,nem nemzeti magyar.
Egy igazi magyar
25/42 A kérdező kommentje:
Inkább egy roma fiú, mint egy magyar. Roma fiúk ezerszer jönnek be mint a magyarok.
2020. jan. 26. 20:28
27/42 anonim válasza:
Meg a fogatlanok is bejönnek?
Meg a migránsik is?
E
28/42 A kérdező kommentje:
A normális ápoltakra gondoltam. Ez egy nagyszerű film volt, le a kalappal aki ezt elkészítette. Példaértékű film volt. Nem az alja drogosokra gondoltam. Ez egy nagyszerű produkció volt a tv2 részéről. Nektek mi a véleményetek? Azokat kérdezem akik kulturáltan is tudnak írni, nem pedig negatív dolgokat.
2020. jan. 26. 20:55
29/42 A kérdező kommentje:
Egyébként meg egy roma családban több szeretet van mint egy magyarba. Csak az előítélet, látni egyes kommentekben hogy mennyire gusztustalan megnyílvánulásotok van.
Ez a film egy példa! Nem mindegyik roma olyan! De látom, hogy nem tudjátok miről szólt ez a film. Lehet szapulni engem, de pont teszek rá.
A film egy nagyszerű példát mutatott be. Az aki nézte és nem értette a lényeget az maradjon csendbe! :D
2020. jan. 26. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!