Kikre mondják hogy, , Pönö" mit jelent ez a kifejezés?
Figyelt kérdés
Ma a megállóba két idős asszony beszélgetett, és valakiről nagyba beszélgettek, és meghalottam ezt a kifejezést.2020. jan. 24. 16:30
1/19 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi vagyok hogy mit jelent ez a kifejezés.
19/L
2020. jan. 24. 16:31
2/19 anonim válasza:
Hogy hallottad? Milyen szófajú szó lehet a szövegkörnyezetből?
3/19 A kérdező kommentje:
Városban egy buszmegállóba hallottam hogy az egyik idős asszonynak mondta ezt a kiejtést. Fogalmam sincsen, ha tudnám nem írtam volna ki.
2020. jan. 24. 16:56
4/19 A kérdező kommentje:
Ezért itt kérdezem meg, hátha valaki tudd róla valamit. Neten semmit nem találni...... Ebből azt feltételezem hogy nem bejegyzet kiejtésről van szó. Vagyis ezt a kiejtést egy idősnő átvariálta egy már bejegyzett szónál.
2020. jan. 24. 16:59
5/19 Blade Bone válasza:
Lehet nem is magyar szó, csak használják.
6/19 anonim válasza:
De hogy beszéltek? Milyen szövegkörnyezetben volt?
"Ez a nő nagyon pönö." Vaaagy?
7/19 A kérdező kommentje:
Ha nem magyar szó, attól még neten találni lehetne információt nem? De semmi infó nincs kint.
2020. jan. 24. 17:01
8/19 A kérdező kommentje:
,,jön a pönö,, "megint ment a pönö,, ilyesmi.
2020. jan. 24. 17:02
9/19 A kérdező kommentje:
De ötletem sincs ki a pönö, kikre szokás mondani.
2020. jan. 24. 17:03
10/19 anonim válasza:
Lehet valakinek ez a beceneve. Attól, mert furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!