Mi a véleményetek a következő helyzetről? (Johann Sebastian Bach csomopont)
Figyelt kérdés
Találkozom a fogorvosommal a Bah csomoponton, erre odajön egy lány s megkérdezi ez a Bah csomopont e, de ugy ejti ahogy a zeneszerző nevét kell kiejteni. Erre a fogorvosom válasz helyett kioktatja a lányt hogy nem ugy kell ejteni mert nem a zeneszerzőről van elnevezve hanem a Budaörsi az Alkotás és a Hegyalja utcák kezdőbetuiröl.2020. jan. 23. 17:25
11/14 Rodi91 válasza:
Ha tőlem megkerdezték volna (bármilyen kiejtessel) megmondom,hogy hol van,és nem kioktatom.
Ettől függetlenül valóban nem Bachról nevezték el,hanem a 3 utca csomópontja miatt a neve BAH csomópont.
Én a Bachot Bak(h)nak ejtem a BAH csomópontot pedig így ahogy írjuk is Bahnak ejtem.
12/14 A kérdező kommentje:
9 én csak idéztem. ha meg nem betu szerint idézek, az a bajod
2020. jan. 23. 20:52
13/14 anonim válasza:
Az összes is kamukérdésedet jelentem.
14/14 A kérdező kommentje:
te beteg vagy
2020. jan. 24. 02:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!