Szerintetek mitől lesz egy férfi jóképű?
Szerintem rengeteged dob valakinek az arcán ha kicsit kigyurja magát és 12-20% testzsíron tartja magát.
Ezen kívül csak sebészeti beavatkozásokat tartok lehetségesnek ha csak az arcot nézzük.
szerintem (meg már az ókori görögök szerint is, akik eléggé ismerték az anatómiát) a harmónia.
Az ideális az, ha a férfiarc arányai úgy oszlanak meg, hogy a hajvonaltól a szemöldökig tartó rész = az orrhossz = az orr aljától áll aljáig. És az arc szélessége kb 2/3-a a magasságának.
És emellett még vannak olyan férfias jegyek, mint a markáns, egyenes vonalú szemöldök, a széles száj, a határozott, szzéles áll, az ovális (nem mandula alakú) szem, a széles állkapocs, az erős járomcsont.
Ez a nagykönyv szerinti ideál, ami alapból a legtöbb nőnek bejön.De emellett a személyes ideálja mindenkinek más és más. Személy szerint nekem nagyon bejön, ha egy férfinak vizszintes, egyenes szemöldöke van, nagyon bejön a kicsit fitos orr, és nagyon vonz, ha ehhez széles, magas, lapos orr és száj közötti távolság társul
és igen a kisugárzás és a személyiség még ezeket is felülirhatja
és az arcszőrzet meg a hajviselet milyensége is sokat tud változtatni ugyanazon a pasin, de nincs rá aranyszabály, hogy kinek mi áll jobban :)
Hiába vagy jó képű ha nincs kisugárzásod semmit sem ér.
Van egy pasi aki tök átlag(talán még annyira nem is jóképű) , semmi extra, egyszerű ruhák,haj. Olyan kisugárzása, magabiztossága van, hogy döglenek érte a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!