Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mitől lesz egy...

Szerintetek mitől lesz egy férfi jóképű?

Figyelt kérdés
Tehát arra vagyok kiváncsi hogy mitől lesz egy pasi jóképű mi az oka annak hogy valki jóképű valaki nem ?

2020. jan. 20. 09:15
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
de hát azt olvastam hogy a gondolatok kiülnek az arcra
2020. jan. 20. 12:56
 22/30 anonim ***** válasza:
84%
Mekkora troll vagy. 😄
2020. jan. 20. 13:11
 23/30 A kérdező kommentje:
mér lennék troll?()
2020. jan. 20. 13:11
 24/30 anonim ***** válasza:
53%
Kocka áll, borosta, sebhely az arcon, baltával faragott arcforma, ennyi.
2020. jan. 20. 14:27
 25/30 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem rengeteged dob valakinek az arcán ha kicsit kigyurja magát és 12-20% testzsíron tartja magát.

Ezen kívül csak sebészeti beavatkozásokat tartok lehetségesnek ha csak az arcot nézzük.

2020. jan. 20. 14:28
 26/30 A kérdező kommentje:
aha hát igen ez olyan kérdés sok szempontot lehetne rá írni
2020. jan. 20. 15:10
 27/30 anonim ***** válasza:
49%

szerintem (meg már az ókori görögök szerint is, akik eléggé ismerték az anatómiát) a harmónia.

Az ideális az, ha a férfiarc arányai úgy oszlanak meg, hogy a hajvonaltól a szemöldökig tartó rész = az orrhossz = az orr aljától áll aljáig. És az arc szélessége kb 2/3-a a magasságának.

És emellett még vannak olyan férfias jegyek, mint a markáns, egyenes vonalú szemöldök, a széles száj, a határozott, szzéles áll, az ovális (nem mandula alakú) szem, a széles állkapocs, az erős járomcsont.

Ez a nagykönyv szerinti ideál, ami alapból a legtöbb nőnek bejön.De emellett a személyes ideálja mindenkinek más és más. Személy szerint nekem nagyon bejön, ha egy férfinak vizszintes, egyenes szemöldöke van, nagyon bejön a kicsit fitos orr, és nagyon vonz, ha ehhez széles, magas, lapos orr és száj közötti távolság társul

és igen a kisugárzás és a személyiség még ezeket is felülirhatja

és az arcszőrzet meg a hajviselet milyensége is sokat tud változtatni ugyanazon a pasin, de nincs rá aranyszabály, hogy kinek mi áll jobban :)

2020. jan. 20. 15:40
 28/30 A kérdező kommentje:
hát igen ízlések és pofonok
2020. jan. 20. 17:50
 29/30 anonim ***** válasza:
49%

Hiába vagy jó képű ha nincs kisugárzásod semmit sem ér.

Van egy pasi aki tök átlag(talán még annyira nem is jóképű) , semmi extra, egyszerű ruhák,haj. Olyan kisugárzása, magabiztossága van, hogy döglenek érte a nők.

2020. jan. 20. 21:35
 30/30 A kérdező kommentje:
de a kisugárzást azt hogy lehet növelni vannak ilyen hangok interneten frekvenciák aminek van kisugárzása de a gazdagság magabiztonságot aad vagy a drogok is mint például a tesztoszteron növelő ada valmi kisugárzást vagy akinek helyin vannak a gondolatai mert épp testben épp lélek van gondolatok kiutne az arcra
2020. jan. 20. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!