Ti mit gondoltok Bihari Viktória írásairól?
Aki nem tudja kiről van szó ne válaszoljon!
Nem rég találtam rá és a posztjai 80%-ával nagyon egyet tudok érteni. Szerintem humoros és őszinte, de kiváncsi lennék mások hogyan látják.
Akkor lett belőle elegem, mikor pár éve olyamit mondott vagy írt, hogy a depressziós embernek csak akarnia kell kilábalni a depresszióból és akkor minden csodás lesz (:
Azt meg nevetségesnek tartom, hogy ordít róla a szorongás és ő próbál prédikálni más szorongó nőknek lol.
Buta és a humorérzéke arra épül, hogy buta, faragatlan és vulgáris. Nem túl kreatív, ha férfi lenne senki nem tartaná egyedinek, mert 80 másik ilyen lenne.
Régebben kedveltem az írásait, újabban pedig egy erőltetett, humortalan, bugyuta moslék, főleg mióta gyereket akar ( bár nem tudom ilyen öregen minek, mire talán összejön, lesz vagy 50 éves és szül egy beteg gyereket)
Amikor megnyitotta a komment szekciót a követőinek, undorító flegma stílusban válaszolt (akikből él)
Ebből a nőből csak úgy sugárzik a frusztráció, szerintem hamarosan a palija is rájön hogy full kettyós és hamar odébbáll ha van annyi esze 🤭☺️
Hát én is olvastam a múltkor. Gyógyszereket kell szednie. Hormont amitől totál kivan. Mégis mit gondol mi lesz majd terhesen meg szülés után. Mikor totál felborulnak a hormonjai. Nem ks mai csibe már.
Ez a Tóth Gabinak puncsolás meg még jobban ellenszenvessé tette számomra
Ti miről beszéltek? Hol említette ő hogy terhes?
Amúgy kedvelem, nagyon nyers és őszinte. Úgy mondja ki a dolgokat, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!