Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok Bihari...

Ti mit gondoltok Bihari Viktória írásairól?

Figyelt kérdés

Aki nem tudja kiről van szó ne válaszoljon!

Nem rég találtam rá és a posztjai 80%-ával nagyon egyet tudok érteni. Szerintem humoros és őszinte, de kiváncsi lennék mások hogyan látják.

2020. jan. 19. 14:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt szimpi.
2020. jan. 19. 21:27
 12/24 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Akkor lett belőle elegem, mikor pár éve olyamit mondott vagy írt, hogy a depressziós embernek csak akarnia kell kilábalni a depresszióból és akkor minden csodás lesz (:

Azt meg nevetségesnek tartom, hogy ordít róla a szorongás és ő próbál prédikálni más szorongó nőknek lol.

Buta és a humorérzéke arra épül, hogy buta, faragatlan és vulgáris. Nem túl kreatív, ha férfi lenne senki nem tartaná egyedinek, mert 80 másik ilyen lenne.

2020. jan. 19. 22:20
 13/24 anonim ***** válasza:
40%
Ez a nő a nyomi nők mentora.
2020. nov. 3. 08:25
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
Hát én most nagyon kíváncsi leszek. Majd a terhesség mit hoz ki belőle. Sztem nem igazán való anyukának. Saját elmondása szerint is elég sok szar van a lelkében, agyában
2020. dec. 13. 23:41
 15/24 anonim válasza:
26%

Régebben kedveltem az írásait, újabban pedig egy erőltetett, humortalan, bugyuta moslék, főleg mióta gyereket akar ( bár nem tudom ilyen öregen minek, mire talán összejön, lesz vagy 50 éves és szül egy beteg gyereket)

Amikor megnyitotta a komment szekciót a követőinek, undorító flegma stílusban válaszolt (akikből él)

Ebből a nőből csak úgy sugárzik a frusztráció, szerintem hamarosan a palija is rájön hogy full kettyós és hamar odébbáll ha van annyi esze 🤭☺️

2021. febr. 2. 12:31
 16/24 anonim ***** válasza:
25%

Hát én is olvastam a múltkor. Gyógyszereket kell szednie. Hormont amitől totál kivan. Mégis mit gondol mi lesz majd terhesen meg szülés után. Mikor totál felborulnak a hormonjai. Nem ks mai csibe már.

Ez a Tóth Gabinak puncsolás meg még jobban ellenszenvessé tette számomra

2021. febr. 2. 15:04
 17/24 anonim ***** válasza:
93%
Kár volt védenie Tóth Gabit, aki sajnos nem egy szimpatikus szinfoltja a hazai kis sztárocskáknak a nemzetieskedésével, meg az agresszív kismalac attitüdjével :/
2021. febr. 15. 14:00
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ti miről beszéltek? Hol említette ő hogy terhes?

Amúgy kedvelem, nagyon nyers és őszinte. Úgy mondja ki a dolgokat, ahogy van.

2021. ápr. 18. 23:18
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolso! Google

[link]

2021. ápr. 19. 00:20
 20/24 anonim ***** válasza:
32%
Amugy onnan tudjuk, hogy újságcikkek voltak róla akkoriban. Inkabb az fura, hogy te, mint kedveloje, nem olvastad
2021. ápr. 19. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!