Mi az érzékeny pontja egy ilyen embernek?
Nárcisztikus személyiségzavar.
Nem, nem szeretnék vitatkozni, veszekedni, semmi ilyesmi. De ha ő elkezd "szapulni", lelkizni, drámázni vagy akár sírni, mi a legjobb az adott esetekben, amit tehetünk?
Azt olvastam, ha elkezdünk velük vitázni, élvezik, sőt, erre megy ki az egész.
Tapasztalatok esetleg?
Az érdekel, ha már benne vagyunk egy ilyen szituációban, szemtől szemben, mit lehet tenni?
Egy eset példának:
Voltam családi látogatóban. Tudom nagyon jól, abszolút nem érdekli a létezésem sem, ő a kisujját se mozdította soha, hogy jóban legyünk (én próbáltam, de nem működött), csak felszínesen kapcsolat volt. Tudván tudom, hogy nem kíváncsi rám, de most visszahallottam, hogy azért rinyál, panaszkodik, mert én vagyok az érzéketlen, nem foglalkozom az ő családjával, tehát drámázik.
Most mit lehet erre mondani? Az egész hülyeség. Azt se bánná, ha eltűnnék a föld színéről ebben a percben, de közben engem feketít be, hogy én vagyok az érzéketlen, nem törődöm stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!