Miért pont a szőke hajszínű nőkről tartják azt hogy buták?
Az ember társas lény. Igénye van arra, hogy elfogadják. Igénye van arra, hogy kitűnjön a többiek közül. Mi kell ahhoz, hogy iskolás korodban be tudj illeszkedni, hogy elfogadjanak? Valamiben jobbnak kell lenni a másiknál. Ez vagy adottság, mint a szépség, vagy keményen meg kell érte küzdeni, mint a tudásért is. Ha rá vagy kényszerülve, hogy küzdj, a küzdelem természetes lesz és sikeres leszel és tanult. Ha elfogadnak, kitűnsz azzal, hogy nem kell semmit csinálnod, nem fogsz küzdeni, tanulni, fejlődni.
Ilyen szinten, bizony van biológiai összefüggés a szépség és a butaság között.
Sokat telefonáltam albérletbe való lakótárs keresése ügyében egy nyáron. Közel 150 telefonom volt, mert egyszerre több albiba kerestem embereket - jól fizető meló volt. Az egyszerű bugyuta lány hangok tulajdonosa mind nagyon dögös volt (nem feltétlen szőke).
Már a felfogási képessége alapján tudtam a végén, hogy a csajokból ki az, aki top model.
Ám ez is csak egy sztereotípia és mindig van kivétel. Ám valóságalapja is van.
A filmekben is a barna fogszabalyzos szemüvegesek a stréberek. Söt a szemüvegtöl is mar okosabbnak tünik vki mintha annyit tanult volna.
Aki a külsösegekre helyezi a hangsulyt a altalaban tartalmatlanabb is.
Grafologianal is van valami ilyesmi elv hogy a szépen irok is a külsösegekre figyelnek jobban es tartalmatlanabb iletve copy is amiket irnak nem aton van a hangsuly.
Egyszerű, a goldiggerek körében a szőkére festett haj feltűnően gyakori, mivel egy egyszerű, de vonzó hajszín.
Emiatt a szőke maca kép miatt születtek meg a szőkenős viccek.
Ennyi az egész. Egyébként önmagában senki nem zartja hülyének a szőke nőket.
Tudjátok, miért olyan rövidek a szőke nős viccek?
Hogy a férfiak is megértsék!
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!