Egyenjogúság ellen harcoló férfiak. Ha a nők nem dolgoznának egyáltalán eltartanátok őket, fizetnétek minden költséget? Nem kapnának családit, gyedet sem, a nőt, a gyerekeket, az egész háztartással együtt nektek kéne eltartanatok.
Ha ez lenne az általános és megszokott, hidd el a többség nem gondolkozna rajta. De valószínűnek tartom, hogy nem tartana örökké, és megint egyenjogúság lenne rgy pár száz éven belül.
Viszont, ha ez most, egyik pillanatról a másikra kötelező lenne, nagy valószínűséggel mindkét nem felháborodna és küzdene ez ellen. A nők megszokták, hogy dolgoznak, így tervezik gyermekkoruk óta és a férfiak is szintén úgy tervezik vagy élik az életüket, hogy a nő is dolgozni fog.
Ez nem csak a pénzről szól, hanem az időbeosztásról, háztartásról, jogi függetlenségről.
Az egyenjogúság ott bukik meg,hogy a nők eleve azt gondolják,hogy a szex kiváltság.
Kölcsönösen jó mindenkinek,mégis a nők a mai napig fegyverként használják.
Egy nő simán megél a testéből.Egy közepes is.
Még egy férfinek ehhez 110%-ot kell hozni,illetve vállalnia kell azt is,hogy férfiakkal tegye.
10ből 9 hajléktalan férfi.
Ha családon belüli erőszak esetében egy nőt bántalmaznak,akkor egyből megy az intézkedés.
Ha egy nő agresszív,vagy veri a férjét,még ki is nevetik.
A legtöbb munkára,amihez nem kell képzettség,csak a fiatalság és a jó megjelenés számít,a nőket részesítik előnyben.
Ha egy nő gyereket akar,maga döntheti el,hogy megtartja,még egy férfi kénytelen elfogadni a nő döntését,ha terhes lesz.
A gyerekkel általában a nők vannak otthon,és a nyugdíjrendszerbe a gyereknevelés is beleszámít,és még hamarabb is mehetnek el nyugdíjba.
Engem nem zavar az egyenjogusag, nem is harcolok ellene.
Inkabb az a baj, hogy atestunk a lo tuloldalara.
Barátnőm, aki lassan menyasszonyom jobban keres nálam (zártpályás járművezető). Tudjátok mit? Megérdemli hogy többet keressen nálam, olyan felelősség van a nyakában, amit elvárok hogy a cég megfizessen. Én "csak" ülök egy forgalmi ügyeleten, de vezetni nem vezetek. Én másoddal együtt kapok annyit, amennyit barátnőm. Tehát van okom szégyenkezni? Nem. Nincs. Ez így a jó. Én azt mondom, hogy a nők is dolgozzanak - az egykeresős rendszerről bebizonyosodott, mennyire is működőképes. Kb semennyire. Ha a férfi meghal, lebetegszik, stb. akkor? Éhen döglik a család? Ez így nem jó.
Viszont! A feministák egy (folyton növekvő) csoportja egyre agresszívebben támadja úgy általánosan a férfiakat. Semmirekellő, léhűtő, undorító, mocskos, legalja nőgyűlölőknek hívnak bennünket - függetlenül attól, hogy milyenek vagyunk (és persze a hímsoviniszták fordítva). Ez sem egészséges. A tapasztalatom szerint a két ellentábor (hímsoviniszták és femin**ik) igyekszik a két nemet egymás ellen fordítani. Hogy milyen aljas indokokból, azt csak ők tudhatják. És ez az, amitől rosszul vagyok. Igyekeznek a kompromisszumokat, kölcsönös odafigyelést, közös problémamegoldást kiiktatni. Gátat akarnak verni ember és ember közé. Ez szerintem a legnagyobb baj. Mert a kérdés nem fedi a teljes valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!