Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minek jelöl ismerősnek és...

Minek jelöl ismerősnek és utána ontja az idézeteket meg a világmegváltó bölcsességeket?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete szinte naponta jelöl több vadidegen nő ismerősnek a Facebookon. (Én férfi vagyok). Utána, ha elfogadom (nálam alapelv, hogy nem utasítok vissza senkit, max ha gyökér, majd törlöm/tiltom) akkor elkezd integetéseket küldeni, meg ezeket a világmegváltó gondolatokat, bölcsességeket, idézeteket küldeni, de garmadával, ám ha személyes találkozás ötletét vetem fel, akkor figyelmen kívül hagyja, vagy el is zárkózik. A "Miért jelöltél be?" kérdésre meg a "Csak", meg "Beszélgetni" válaszokat kapom.

Ezek a nők amúgy az idővonalukon is állandóan csikarják a figyelmet, minden reggel mindenkinek szép reggelt és napot kívánnak, folyamatosan idézetekkel és nagyotmondásokkal árasszák el a közösségi teret.

Fárasztó és sok fölös adatforgalmat generál és nem értem a célját. Mi lehet ennek az oka, hogy sok nő így viselkedik?

2020. jan. 10. 10:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Most már levettem a jelölhetőséget. És nagyon sokat kiselejteztem az ismerősök közül.
2020. márc. 2. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!