Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kik azok a nyuggerek? Mi a...

Kik azok a nyuggerek? Mi a különbség a nyugdíjas és a nyugger között?

Figyelt kérdés
Régen is voltak nyugdíjasok, öregek, de mégsem volt nyuggerezès. Vajon minek a hatására terjedt ez el manapság?

#tisztelet #Nyuggerezés #generàciós ellentètek
2020. jan. 9. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
A nyuggerek a kcsg nyugdíjasok
2020. jan. 9. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

A nyugger is nyugdíjas, csak zsémbes, utálatos fajta.

A nyugdíjas szó egy tök aranyos nénit vagy bácsit jelöl.

Minden nyugger nyugdíjas, de nem minden nyugdíjas nyugger. :)

2020. jan. 9. 17:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Akik kint az ünnepsègen fütyürésznèk, amikor Orbán beszédet mond azt milyen szóval illetnéd? Règen fiatalon is szégyen lett volna ilyet csinàlni. Amikor Gyurcsány volt hatalmon, akkor fiatal egyetemista voltam. De kimentem volna fütyülni le lettem volna szidva otthon pedig ki nem állhatta apám. Itt meg nem csak fiatalok füttyögtek, hanem 60+-os öregek is.
2020. jan. 9. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
igen, a nyugger a nyugdíjasok i.diótább rétege, a tolakodó, okoskodó (de közben buta), fiatalokat szidó fajta, tehát a magyar nyugdíjasok kb. 80%-a.
2020. jan. 10. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Itt elég jól le van írav a dolog: [link]
2020. jan. 12. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
én azt hittem, hogy szinonima
2020. ápr. 23. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
A nyugger is nyugdíjas, csak becézzük. Vagyis ugyanaz. Nekem a nyugdíjas rokonaim is nyuggernek mondják magukat, mert ez egy szleng.
2020. ápr. 26. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!