Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem tűnik úgy, vagy...

Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg ugyanolyanok a lányok?

Figyelt kérdés
Mindegy hogy itt a neten vagy személyesen beszélek lányokkal nekem egyformának tűnik a legtöbb lány.Ezzel az a bajom,Ha egynek nem jövök be a másik 10 lánynak se fogok mert ugyanúgy gondolkoznak mint az első.Itt a gyakorin is nagy az egyetértés a lányok között már észre vettem.
2020. jan. 2. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, te sarkitottad ki igy a kerdest. Eztan a 9-es csak tovabb gorgette a te sarkitasodat. De meg abba is belekotni, potom dilettantizmus. Es bar a monitor moge elbujhatsz de onmagad elol nem. Ezt a dilettantizmust mi csak itt kapjuk, de te ebben elsz... hagyd mar a francba, mert sose novod ki es meg 20 ev mulva is ilyen szinten fogsz “gondolkodni”. ;)
2020. jan. 3. 01:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Es nem igaz, hogy nem erzed magadon hogy ez gaz. En is erzem ha az vagyok... te is kell hogy erezd. ;)

Hiaba veregeted a vallad hogy te csak most hulyeskedsz itt... sajnos ez nem ment fel. Mert a humort lehet magas szinten is muvelni. Ez sajnos a leggagyibb es a legkonnyebb. Ha meg tini vagy nem para, de 20-on eves fejjel deplane 30 felett mar ennek nem kene poennak lennie...

2020. jan. 3. 01:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mindenki más.

Ha senkinek sem jösz be az nem a lányok hibája... Inkább nézz magadba minthogy a külvilágot okold.

2020. jan. 3. 01:44
 14/16 anonim válasza:
19%

Ha megnézed, sehol se látsz női egyéniségeket.

Mindig az adott barátok hatása alatt tesznek meg dolgokat. Ha jobb üzletet látnak egy másik emberben, az előzőt otthagyják.

Igazi salakja az emberi nemnek.

Nő nem fog neked verset írni vagy testestül-lelkestül figyelni rád, mert nem érdekled.

A nő nem fundamentum, csak a környezete elemeinek egyenlete.

A nő képtelen igazán szeretni, mert fél szemmel mindig a többi lehetőséget kutatja.

A nő mindig szorong, de mindig leplezi is.

A nőben alapból hiányzik a fantázia, de szintén leplezi.

Ahogy rájuk gondolok, mindjárt megundorodok mindentől.

Ne gondolj rájuk, mert nem érdemes.

32F

2020. jan. 3. 05:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ide is megérkezett ez a szerencsétlen incel, hurrá.

Kedves Kérdező: bárhogy erőlködsz, nem lesz igazad. Kitaláltál egy alappremisszát, miszerint minden lány egymást majmolja és senki nem ért veled egyet.

A valóság az, hogy 20-22 éves, kilátástalab helyzetben levő szűz vagy talán szüzességét egyszer valami házibuliban nagy nehezen elveszített srác vagy 90 körüli IQ-val, aki világ életeben küzdött a tanulással, ezért hülyeségnek és sznobizmusnak tartja azt. Újfent mondom: nincs igazad.

2020. jan. 3. 08:38
 16/16 anonim ***** válasza:

14. Ha már ennyire utáljátok a kérdezővel a nőket, miért nem jöttök össze? 😊

Yes homo 😚

2020. jan. 3. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!