Szórakozóhelyeken (disco) előfordul, hogy direkt lökdösik az embert?
Figyelt kérdés
Nos, nem vagyok olyan, aki sűrűn látogatja az ilyen zenés szórakozóhelyeket, de néha a hangulata miatt elmegyek. Velem még nem történt hasonló. De többen mesélték hogy ők azért nem járnak, mert rájuk öntik a piát meg fellökték őket. Az oké hogy heringparti van és akarva-akaratlanul hozzáérsz más emberekhez is. De hogy direkt meglökik... van ilyen?2020. jan. 2. 19:06
1/6 anonim válasza:
Van hát, keménykedni akar az ilyen. Mert be van rúgva meg amúgy sincs sok esze.
2/6 anonim válasza:
Igen..de ha többen mondták akkor minek kérdezed? Nem hiszel nekik?
3/6 A kérdező kommentje:
2-esnek: volt aki megemlítette, hogy szintén tömegben csak át akart menni egy másik terembe, de ehhez ölég sok emberen át kellett csusszannia, és azt érezte hogy valaki(k) erőből lódítottak rajta egyet. Persze hogy elhiszem... csak mi értelme? De lehet kötekedni akartak, mint az 1-es írta.
2020. jan. 2. 19:14
4/6 anonim válasza:
Óhh, ott még van olyan is, hogy direkt le is fejelnek, vagy csakúgy bemosnak egyet. Én pont ezért nem járok ilyen disznóólakba.
5/6 anonim válasza:
Mivel ilyen helyekre nem a tanult réteg jár,előfordul elég sűrűn.Keress más szórakozási lehetőséget,ahova normális emberek járnak.
6/6 Blade Bone válasza:
Szilveszteri bulin még volt szerencsém kapni egy tömegbe dobott undorító löttyből is... Nem mondom, szívesen feltöröltem volna a patkánnyal az egész helyet újév alkalmából, de hát ennyi ember közt mondd meg ki volt az... Másik esetben ami még durva volt, ilyen habpartin pár éve egy ilyen kis nyeszledék úgy izomból hátbakönyökölt, de mázlija volt, vagy az is lehet h csupán túl bátorra itta magát, mert rajta kívül senki nem volt mögöttem és még a habgépet is pont elzárták, :D szóval kicsit megszorongattam a tetüt, csak hogy érezze nem az anyjával szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!