A "szórakozó" prolik, miért hagytak olyan nagy szemetet maguk után Budapesten? Tonnaszám szedték utánuk a szemetet. Ilyenkor hol vannak a környezetvédők?
Azért mert prolik.
Azok is buliznak.
Ugyanott ahol november 2-án vagy március 12-én.
Én mit kellett volna tegyek a XX. kerületből otthonról? Kimenni és szedni?
De ez bármely más napra is érvényes.
A Boráros tér és a Margit-híd közti szakasz minden péntek este tiszta szemét.
Pont ezért van a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.
Hogy ne nekem, meg a szomszédnak kelljen sok ezer ember szemetét szednem.
Nem értem a kérdésedet.
Vagy egyenként kéne megnevelnem a prolikat? Én benne vagyok, nemegyszer nyúlnék pálcához, csak a rendőr büntit ad.
Hogyhogy hol vannak?
Törvenybe lett iktatva a takaitas hatarideje. Asszem 60 nap es ha nem lesz elvegezve mennek a büntetesek.
Mi a gondod?? Én jártam ki Amszterdamba a királynő össznépi, szülinapi bulijára. 14 óra körül már bokáig jártunk a szemétben, kinn hagyott cuccokban. Másnap reggelre tökéletes volt a rend. Ezért vannak a takarítók.
A tudatlan prolikra fogni azért túlzás. Volt például egy elismert tudású főnököm, 4 diplomával. Voltunk csapatépítésen, élen járt a szemetelésben. Ismerek olyat is, aki egyszerű falusi gyerek és nem szemetel, sőt felszedi más eldobott szemetét is.
A szilveszterrel meg ez vele jár most is és 10-20-30 éve is.
Azert azt tegyük hozzá, hogy sok helyen pikk pakk megtelnek a kukák és mivel nem akarják magukkal vinni ledobják mellé.
Egyébként miért prolizod le őket? Olyan undorító ez a szó.
Nyugatabbra 10 méterenként van szemetes. Vannak kihelyezve nagyobb kukák, vannak konténerek. Maximum pár széttört pezsgősüveget láttam, ami el lett ejtve. Szemetet nem nagyon.
Budapesten ha ki akarok dobni 1 rohadt zsebkendőt, akkor vadásznom kell 1 kukát. Ha jó esetben találok egy buszmegállót, akkor folyik ki belőle a hulladék, alig fér be. Ugyanez a helyzet a csikkekkel.
A szemetesen kívül szintén van egy csomó hamutartó, minden útvonalon. A legeldugottabb utcákban is. Alig látok 1-2 csikket. Vigyáznak az emberek a tiszta környezetre. Nyilván van pár suttyó, aki itt is leszarja, de nagyon nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!