Anyám nagyon furcsán viselkedik,1 perc alatt az összes érzelmet ki tudja fejezni, ami nagyon megjeszt! Mi a baja?
Nagyon ijesztő anyám viselkedése, egyik pillanatban nevetünk a többiekkel, aztán egyszer csak halálra vált arccal csak néz maga elé. Megkérdezem ,hogy mi a baja, azt mondja, hogy semmi. Aztán újra nevet, azán hírtelen sír. Meg néha magában képeket vág (arckifejezés) Látom h,ogy vezetés közben, mintha beszélgetne valakivel. Pl olyan, hogy "Hát ezt nem hiszem el" (szavak nélkül csak az arcjáték).. Egyik pillanatról a másikra megváltozik a hangulata.
És olyan furán viselkedik, hogy pl. megkérdezem ,hogy miben segítsek neki, mondja hogy semmiben, köszönöm. Aztán 2 perc és üvölt, mint a sakál, hogy sosem segítek neki.
Ilyenkor ilyeszt meg a legjobban, nem tudom hogy mi a baja.
És azt kérdezted már tőle,hogy adott pillanatban
veled van-e baja,vagy mással?
"Akkor én rendszerint a félelemtől, az ijedtségtől bezárom amgam a szobába és sírok. Igen, ennyi évesen is sírok. na ez van."
Ez nem életkor kérdése,lehet,hogy én is sírnék 38 éves férfiként.Vagy simán agyf4s7t kapnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!