Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van esély rá hogy boldog legyek?

Van esély rá hogy boldog legyek?

Figyelt kérdés
A fiatalkoromat sajnos elpazaroltam iskolai bántások otthoni problémák miatt nem volt boldog gyermekkorom. Azóta egy zárkózott szorongós ember lettem nem érzem jól magam sok ember között ideges vagyok. Az emberek általában lenéznek vagy figyelmen kívül hagyják amit mondok. Viszont ez így nem jó egyre rosszabbul érzem magam és nem tudom mit tehetnék hogy jobb legyen. Egy biztos hogyha ez így marad nem szeretnék sokáig élni.

2019. dec. 26. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül. Velem is ugyanez volt. Sőt, még most sem tudom, hogyan változtassak ezen.
2019. dec. 26. 18:41
 2/5 anonim válasza:
100%
Kezdjetek el edzeni.
2019. dec. 26. 18:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnálom hogy más is ilyen helyzetben van. :(

Kitartást neked 1-es.

Ahhoz hogy sportoljak se erőt se kedvet nem érzek magamban.

2019. dec. 26. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Rémélem van esélya boldogságra is, ha már sokáig szopóágon volt az ember. Szerintem ennek az egyik kulcsa, hogy jó társaság vegyen körül. A jó társaságot még keresem én is. F
2019. dec. 26. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Én depressziós voltam és nekem Isten segített kimászni a gödörből miután elkezdtem imádkozni, azóta hála a jó égnek minden jobb lett.

De a hobbi, munka és mozgás is nagyon fontos. Ne hanyagold el.

2019. dec. 27. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!