Miért van az hogy 18 évesen már abszolút nincs 'karácsony feelingem' mint régen?
18 éves fiú vagyok. Tok furcsa hogy eljottek az ünnepek és nincs meg az a varázslatos érzés mint ami gyerekként, az az izgatottság stb.. De ez még hagyjám h nem vagyok izgatott, kb ugyanolyannak érzékelem a karácsonyt mint egy átlag másik napot.
És ha ez számít valamit leírom azt is hogy alapvetően az életem minden részére kiterjed manapság ez, hogy felszínebbek, kifakultabbak az érzéseim. Pl egy kellemes emlék nem tud emlék nem tud érzés formájában megjelenni nekem, hanem most már csak visszagondolok hogy aha, oké, ez milyen jó volt azt ennyi.
Régen mikor 14 évesen haza jöttem boldogság töltött el hogy itt a kutyám, játszhatok vele stb. Most meg ez is olyan full átlagos, viszont ugyanúgy szeretem, csak nincsenek meg ezek a jó érzések mint régen, inkább csak gondolatban/tudatban tudom hogy szeretem és ennyi, érzés nem nagyon párosul semmihez manapság.
Mitől lehet ez? Talán enyhe depresszió egyik jele vagy csak szimplán ilyen korban vagyok?
Teljesen ugyan úgy játszódik le nálunk is mint a 3# válaszolónál és ugyan azokat élem át én is.
21F
Ugyanígy vagyok. Régen elég volt ha kaptam egy játékot, a díszek lenyűgöztek, ennyitől boldog voltam. Most változott az igényem, nem akarok semmilyen ajándékot, csak törődést, beszélgetést, figyelmet. Ezt nem kapom meg, csak üres témákról beszélgetnek a többiek, ezért nem érdekel.
De amióta van szerelmem, a karácsony újra varázslatos lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!