Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki engedhet meg magának...

Ki engedhet meg magának itthon Rolex karórát?

Figyelt kérdés

El lehet különíteni azon emberek csoportját ránézésre aki eredetit hord, és aki hamisítványt?

Egy sima acél Rolex is ugyebár bőven 2 millió felett van, és ezt nem engedheti meg magának bárki Magyarországon.

Van valami, ami alapján startból meg lehet állapítani, hogy eredetit hord-e vagy sem, vagy kivételek mindig akadhatnak?

2019. dec. 23. 20:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Sok átlagos ember költ el milliókat fölösleges dolgokra: utazgatás, új autó, nagyobb ház. Ezeket ha órákra költöd akkor futja Rolexre, Omegára, Jaegerre is. Ez ennyin múlik. Amúgy ez az elszomorító hogy itthon egy Rolexet a luxussal azonosítunk közben vastagon középkategóriás órákról beszélünk.
2019. dec. 26. 20:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Egy sima acél Rolex is ugyebár bőven 2 millió felett van, és ezt nem engedheti meg magának bárki Magyarországon.

Jó! Ülj le! Egyes!

2M ft alatt is van bőven választék. Újonnan!

2019. dec. 28. 04:47
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

"Sok átlagos ember költ el milliókat fölösleges dolgokra: utazgatás, új autó, nagyobb ház. Ezeket ha órákra költöd akkor futja Rolexre,"

Bocs, de ebből a felsorolásból pont a Rolex a felesleges!!

2019. dec. 29. 17:31
 14/16 anonim ***** válasza:
47%

Ez értékrend kérdése. Minek veszel nagy családi házat ha élhetsz masfél szobás panelban is? Minek utazgatsz, az nettó pénzkidobás, autóból sincs szükséged egy 200 ezres Suzukinál többre. Egy Rolexet venni meg éppenséggel befektetés mert ha egy népszerűbb modellt veszel annak csak nőni fog az ára.

2019. dec. 29. 17:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Tipikus panelproli a gondolkozásod...

2019. dec. 30. 09:51
 16/16 anonim ***** válasza:
54%

2 millió a csudát. 600 felett már vintage modelleket kapni, 1-1,5 millió forintért meg ujakat is tömegével. Benne vagyok pár óráscsoportbamn facen, konkrétan NAPI szinten látok Rolexeket meghirdetve.

Ez azért egyáltalán nem vészes pénz, tudatos spórolással egy átlag középosztálybeli egy év alatt összeszedheti, csak orát kevesen gyűjtenek, mások ezt a pénzt elköltil autóra, nyaralásra, okostelefonra meg bulizásra.

Én pl otthon lakó diákként ha kicsit keményebben dolgoztam volna egyetem mellett, lazán vehettem volna egy régebbot.

2020. jan. 19. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!