Most tényleg leszúrtak a természetemért?
Ismerős, velem is csomószor van, hogy tényleg tök normális hangnemben, stílusban mondom el, miért nem értek egyet valakivel, erre úgy viselkednek, mintha kb. az illető anyját szidtam volna...
Szerintem sok ember szimplán nem tudja feldolgozni/felfogni, hogy attól még, hogy mondjuk kedvelsz valakit, még nem feltétlenül kell minden egyes szavával egyetértened és személyes sértésnek veszik, ha valamiről más véleményt merészelsz formálni, mint ők.
Ez ellen max. annyit tehetsz, hogy kizárod az ilyen embereket az életedből, vagy amikor velük beszélgetsz, inkább magadban tartod a véleményed.
Egy sima normális hozzászólásra is így reagálsz:) Nem csodálom, hogy nem szeretik, ha tanácsokat osztassz:)
VAn technikája annak is, hogyan kell valamit elmondani. Pl:
- véleményem szerint úgy csinálhatnád, hogy...
- Én úgy csinálnám, hogy....
- biztos gondoltál már rá, hogyha úgy csinálnád, hogy....
Ha azt mondod egy átlagembernek, hogy fogd be szád, mert nem kérdeztek, akkor könnyen neked esnek ám:) Ez nem valami rendkívüli reakció:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!