Ha nagy hülyeséget csináltam, és nem tudom feldolgozni, akkor hogy legyek jobban?
Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy volt 850 ezer ft félretett pénzem. De feléltem munkanélküliként. És a legrosszabb hogy még mindig nincs állásom. Legalább egy vagyonőrit csinálhattam volna én hülye. És most már nagy szarban vagyok mert nem akarnak felvenni sehova, és semmire se telik.2019. dec. 17. 10:23
11/15 anonim válasza:
Márpedig gyárba bárkit felvesznek. Lehet látták rajtad, hogy nem akarsz te oda menni.
Ha ennyire rossz a helyzeted, akkor ne válogass. Próbálkozz más gyárakban.
12/15 anonim válasza:
Mi volt az indok ami miatt nem vettek fel? Mit mondtak? Lehet hogy az önéletrajzodon kéne csak vàltoztatni, vagy a vàlaszadàsi technikàdon hogy jobban el tudd magad adni.
13/15 anonim válasza:
Önéletrajz...:D egy kütyügyárba felvesznek akkor is ha max 3 hibával le tudod írni a saját nevedet. Aki meg nem akar ilyen munkát vállalni ha nincs jobb akkor nem elég csoró
14/15 anonim válasza:
Erdészetek, öntödék két kézzel kapnak utánad, nem tudsz akkora debil lenni, hogy ne adjanak legalább pár napot.
15/15 Pupusz válasza:
Építőiparban nagy hiány van segédmunkásokból is. Szerintem szinte bármelyik építkezésen felvesznek, ha jelentkezel. Napi 15.000 körül fizet Pest megyében és környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!