Csak én vettem észre, hogy az embernek van egy jellegzetes szaga?
Szeptember óta Pestre járok suliba,kollégista vagyok.Az elején ha este fürdés után bementem a szobába,akkor nagyon furcsa szagot éreztem.Kb mint valami rohadt kolbász.
Vettem a Sparban valami vajas croissant féleséget,azt gondoltam az avasodhatott meg,de nem.
De furcsa mód csak akkor van ez ha a szobatársam is itt van,egy szellőztetés után eltűnik.
Megfigyeltem hogy ha felszállok a buszra,villamosra,akkor is ezt a jellegzetes rohadt kolbászhoz hasonlító szagot érzem.Múlt héten meg a metrón leült mellém egy nyanya,de az olyan büdös volt,azt hittem rosszul leszek.És ugyan ez a rohadt kolbász szaga volt,csak sokkal erősebben.
Tegnap jöttem vissza,akkor is a metrón megint ilyen rohadt kolbász szaga volt a mellettem ülőnek.
Mégis mi ez?
Hát nálunk van kutya,macska,de azoknak sincs ilyen büdös szaga
Én folyton ezt a rohadt kolbász szagot érzem a buszon,villamoson,metróm,koli szobában.Nem győzök szellőztetni,felmosni,takarítani,de amint jön a szobatársam,előjön ez a rohadt kolbász szag
Fogalmam sincs mi ez,de inkább szagolom az izzadt büdös zoknimat mint ezt a kolbásszagot
De otthon vidéken még sosem éreztem ezt.Érdekes
Igen, van. Nyáron én is megfigyeltem, hogy aki nagyon verejtékezik, vagy nem megfelelően mosakszik, akkor hasonló szaga van, mint a hajléktalanok egy részének.
Alapból minden embernek van egyfajta testszaga, ami vagy érződik, vagy nem. E mellett, ha valamilyen gyógyszert is szed, az is megemelheti ezt az illatot.
Nyáron a mezítlábasság is okozhat illatot, nőknél is:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!