Ti miért gyakoriztok?
Tanulni is lehet sokat az emberekről. Amihez értek, válaszolok, segitek.
De föleg kuncogni járok ide a sok idiótán.
Alapvetően unaloműzésből vagyok itt. Ha van egy érdekes téma akkor szívesen írok levelet a kérdezőnek, vagy egy-egy szimpatikus válaszírónak.
Alakult már ki innen online barátság. Kapcsolat nem, de nem is ez a fő cél, az kettőn áll. Vannak itt egészen intelligens emberek is ami ezen az oldalon kuriózum a maga nemében. Velük szívesen folytatom a csevegést esetleg más platformon ha van közös témánk.
Sok dilis felhasználó is van, minden nap jót szórakozok a kérdéseken és/vagy válaszaikon. Ezekután nem csoda ha gyakran trollkodok én is néhány hasonló esetben.
Max téged dugott meg pasi, nem engem.
Tényleg lefeküdtem innen egy nővel. A kapcsolatunk több volt mint szex, viszont ma már csak az maradt meg, mivel elmúltak az érzések. És ő már nem is jár ide.
Sokat dolgozok, tanulok és sportolok, de még így is vannak rövid semmire sem jó időtartományok, amikor nincs kedvem értelmeset csinálni vagy éppen arra nem elég az idő.
Barátaim meg nem igen vannak, csak egy nagyon komoly kapcsolatom, ami kicsit furcsa, de meggától a szociális viselkedéstől.
Mert nem vagyok olyan férfi aki jól kijönne más férfiakkal. Mindig is a lányokkal voltam elememben.
Ezért mielőtt lefoglaltak volna a szociális életem abból állt, hogy kb minden héten más nővel találkoztam. Volt hogy éppen senkivel, de olyan is hogy mondjuk egy héten néggyel. (Online társkeresőkről többnyire)
Mivel ezek nem mindegyike volt szexuális, de nagy része azzá vált és randik lévén ez is volt valamilyen sziten a cél ... barátnőm mellett nem igazán tudom beteljesíteni a szociális igényeimet. Így sokszor itt beszélgetek. Írok ki kérdést vagy csak hosszú válaszokat adok, mert pont ahoz van kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!