Van olyan ismerősöd, aki bár tudja magáról, hogy nehéz eset, mégis képtelen megváltozni?
#3 Gratulálok! Te aztán makacs ember lehetsz! Neked jó, ha mások beszólogatnak vagy szemétkednek veled? Ha felismerted, hogy rossz, akkor miért nincs eszed ágában sem változni? Szerintem azért, mert ez a magyar társadalom pont az ilyenekkel elfogadó, mint amilyen te vagy. Hogy miért, azt nem tudom. Szerintem próbálj meg minél előbb változtatni, amíg nem késő...
#5 Te próbálsz változni?
Velem nem igazám szoktak, ha próbálnak is rögtön jön valami frappáns válasz.
Miért lenne bármikor is késő? Az emberek akiket szeretek így elfogadtak, van aki kifejezettem a szarkazmusomat szereti bennem.
Nem lehet mimdenki tündérbogár cukifalat
Nem minden tekintetben értek egyet a 9-essel, ki nem állhatom az olyan embereket, akik zsigerből rosszindulattal állnak másokhoz (mert hát fujj, ők is tuti gonoszak).
DE abban igazat tudok adni sajnos, hogy a mindenkivel jófejkedő, látszólag angyali emberek között tényleg sok az olyan, aki a tündéri mosolyával szúr hátba másokat...Az ilyenek igazi köpönyegforgató, képmutató figurák, nagyon kell vigyázni velük, és szerintem ezerszer rosszabbak, mint azok, akik csak szimplán utálnak mindenkit, de ezt legalább nem is titkolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!