Volt innen közületek olyan, aki elveszette a munkáját is, több hónapig mély szintre került és fel tudott állni és azóta is stabilabb az élete (kitartása megnőtt, motíváltabb lett, felépült egy szilárdabb önbecsülése?
Légyszíves olyan írjon, aki ezt megtapasztalta és átélte és ki tudott jutni ebből. Megszűntek a pánikjai, szorongásai, kiéegési érzései és újra fel tudta építeni az önbizalmát és új hasonló embereket tudott az életébe vonzani.
Lépésről lépésre kellene nekem egy út amit be lehet építeni és tartós szintre lehet hozni a gyakorlatban!
Ha van ilyen közületek pontról pontra írja le mit hogyan csinált vagy hogy küzdötte fel magát.
Alapból nem volta merős karakter, de csinálnám.
Mindent elejétől kellene kezdenem, elegelem van ebből.
Hasznos szeretnék lenni és látni az eredméyneket és nem rizsázni.
De ehhez nincs semmilyen segítő társ és egydül nincs mibe belefognom!
KÖSZÖNÖM!!!
Az a baj, hogy én komoly helyzetben vagyok.
Nem sikerül előre fejben levezetnem, hogy mit csináljak.
Ha valamit magyaráznak nem látok bele.
Egy új helyen kényelmetlenül érzem magam majd elkezdek szorongani és semmit nem tudok megjegyezni a folyamatból.
Ha megjegyzek valamit akkor legközelebbi alkalomra elfelejtem és nem tudom visszahozni, nem tudok koncentrálni.
Folyamatos a kudarcaim, de véget akarok vetni ennek.
El is hitették velem, hogy már el vagyok késve.
Ezen akarok változtatni de egyedül hogy a jó istenbe, ha nincsen motíváló közösség körülöttem?
Őszintén?
Egyedül?
Hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!