Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Mit szerettek egy...

Fiúk! Mit szerettek egy lányban? (Belső tulajdonságok)

Figyelt kérdés
De írhattok külsőt is😉

2019. dec. 9. 09:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha aranyos, megértő, elfogadó, és szerethető.
2019. dec. 9. 09:59
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Kedves, rendes, örül annak amit nyújtok neki és nem akar mást.
2019. dec. 9. 10:08
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Előre is bocsánat, de egy személyiség sokkal komplexxebb annál, hogy pár szóval meg lehessen határozni. Nyilván senki se szereti, ha valaki hót bunkó, de lehet valaki "kedves, segítőkész, aranyos" ha amúgy meg a természete kibírhatatlan. Vagy lehet ugyan ez fordítva is.

Meg nyilván mindenki azt fogja mondani, hogy legyen őszinte, ne csaljon meg, legyen kedves, meg szorgalmas, de szerintem nincs olyan tökéletes ember, aki non stop mindig tudja ezeket nyújtani.

Szerintem ami a legfontosabb, hogy lehetőleg minnél nagyobb legyen az összhang, és a súrlódásokat felnőtt módon tudják kezelni, és hajlandóak legyenek megoldani a problémákat egymással. Mindig értelmetlennek tartottam az ilyen legyen hűséges meg kedves jelzőket. Miért, ki akarna egy bunkóval járni? Max aki ostoba.

Szóval ez sose lesz egy homogén massza, hogy mi tetszik a fiúknak/férfiaknak.

Ha rendezett vagy és teli jó tulajdonsággal(pl olyanokkal amit itt felsorolnak) se garancia, hogy tetszeni fogsz a kiszemeltednek, mert a párválasztás sokkal komplexszebb ennél

2019. dec. 9. 10:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést a helyesírási hibákért, munkából írtam, és siettem, elfelejtettem átolvasni
2019. dec. 9. 10:34
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Írhatnám, hogy aranyos, kedves, csinos...

De ha jobban belegondolok, egy rosszabb napomon én pl. van, hogy nem tűnök annyira "kedvesnek". Vagy aznap nem öltözök ki és nem vagyok elég "csinos". Ezek változó dolgok és önmagában kevés, hogy valakit szeressunk.

Leginkább azt kedvelem, ha valaki őszinte, elégedett magával, van humora, vannak elvei és céljai.

2019. dec. 9. 10:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
3-as, egyetértek :)
2019. dec. 9. 10:35
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
Azt szeretem legjobban, ha kompromisszumképes; vagyis nem kell neki egyből mindent a lábai elé tenni, hanem képes az együttműködésre és így együttes erővel érhetjük el mindazt amire vágyunk. Ne legyen buta vagy bunkó, ne legyen maradi aki azt hiszi egyszer majd érte jön a mesebeli herceg kockás pónilovon, hanem legyen ugyanolyan rendes minden normális fiúhoz. Ne beszéljen trágárul ha kell hanem, legyen egy általánosan barátságos, udvarias beszédkultúrája és tartsa be azokat az illemszabályokat amiket a többi ember is általában betart. Ne legyen túl merev, de lehessen vele komoly témákról is beszélgetni, mindamellett hogy érti a viccet is. Külsőleg többet ér az elegáns, ha kell szexi megjelenés mintha valaki kizárólag csak a testi adottságait hangsúlyozza – azaz egy nem olyan szép lány is lehet nagyon vonzó megfelelően kialakított stílussal. Persze egy fiatalabb lánynál nem ugyanaz az elvárás mint egy idősebbnél, egy fiatalabb lány nyugodtan lehet játékos, pajkos, néha akár játékból kicsit még szemtelen is ha az jól áll neki. Egy idősebb lány viszont inkább már komolyabb és megértő legyen, kedvesen barátságos, szeretetteljes mindenkivel aki hozzá is ugyanígy viszonyul.
2019. dec. 9. 11:14
 8/15 anonim ***** válasza:
privátban kifejtem bővebben, mert nem ide való téma :)
2019. dec. 9. 11:18
 9/15 anonim ***** válasza:
legyen teljesen egyedi módon őrült, legyen intelligens, szeresse a zenét, és pont annyira szeressen bulizni mint otthon chillelni
2019. dec. 9. 11:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Az nekem nagyon bejön, ha egy lány nem húzza le a másik lányt azért, mert jobban néz ki nála. Sajnos elég ritka - szerencsére volt ilyen lánnyal dolgom.

Van több is, amivel nagyot nőhet az aktuális barátnőjelölt a szememben. De nem fejtem ki, mert elég összetett dolgokról volna szó. Egyébként #3-al dettó egytértek.

2019. dec. 9. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!