Itt az oldalon szerintetek gazdag vagy szegény emberek vannak leginkább?
Figyelt kérdés
Vagy vegyes?2019. dec. 7. 17:28
2/9 anonim válasza:
Szerintem vegyes.
Viszont én olyan csóró vagyok, hogy a galambok etetnek engem.
3/9 anonim válasza:
Szerintem is vegyes. Én középkategóriásnak tartom magam, nettó 260-as fizuval, se gazdagnak,de azért szegénynek sem.
5/9 anonim válasza:
Szerintem sokan csak beállítják magukat gazdagnak, mert úgyse tudja senki leelenorizni.
6/9 anonim válasza:
Jó kérdés,azért ha én gazdag lennék nem hiszem hogy itt lennék,sok elfoglaltságot tud magának találni, de ki tudja szerintem vegyes.
8/9 anonim válasza:
6! Eléggé jómódúak vagyunk, megis szoktam unatkozni. Ott a balcsis lakásunk, lemehettünk volna, de nem volt kedvem hozzá. Most itthon punnyadunk.
9/9 anonim válasza:
Dettó. Az én családom is jómódú, mégis szoktam itt punnyadni esténként, ha nincs sok dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!