Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nagyon gonosz leszek és...

Ha nagyon gonosz leszek és rossz akkor mindent megkapok?

Figyelt kérdés
Arra jöttem rá jónak lenni tiszta lúzerség. Aki rossz és eltapos bárkit az kap meg mindent. Én is rossz és gonosz leszek. Mint az ördög.

2019. nov. 19. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%
Nem fog változni semmi attól, ha gonosz leszel. Én kifejezetten gonosz vagyok, nem adományozok senkinek semmire, ha útbaigazítást kérnek mindig azt mondom, hogy nem tudok segíteni, nem engedek előre senkit sehol, még ha megkér akkor sem, stb. De mégsem kapok meg semmi olyat, amit bárki más, cukorédes modorú ember ne kapna meg.
2019. nov. 19. 19:25
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon sokaig azt hittem, hogy baj van velem, de amiota feljarok a gyakorira, rajottem, hogy velem minden rendben van, a vilag orult meg teljesen :D
2019. nov. 19. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Én is elgondolkoztam már ezen a jó-gonosz dolgon, mert felnőttként elmondhatom, többször szúrtak már hátba, vertek át, "gonoszkodtak" (nyilván csak kis piti hülyeségekkel, de azok is számítanak). Én nekem pl eszembe nem jutna, hogy valakivel szórakozzak, én azzal foglalom el magam mindig, hogy megtervezzem a napon és azon legyek, hogy minél többet hozzak ki belőle (minél jobb legyen a kedvem egész nap, hasznosan töltsem az időm stb.). Aztán néha eszembe jut, hogy amikor ilyen "gonosz" embert látok, hogy akkor az ilyenek egész nap azon törik a fejüket, hogy hogyan szúrhassanak ki a másikkal? Érdekes lenne tudni, de mivel én tuti képtelen lennék szemétkedni, úgysem jönnék rá, így egy ideje már próbálom kiverni a fejemből a szemét embereket és csak a pozitívumokra gondolni. Igen, nehéz, de lehetséges. :)
2019. nov. 19. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:
89%
Ezt nemtudom,én viszont azt vettem észre hogyha sokszor kedves és jó vagyok valakihez, ő végül mégis szemét lesz velem minden ok nélkül, sokszor így járok ezért elhatároztam hogy én is leszek inkább szemét szinte mindenkivel.
2019. nov. 19. 20:05
 15/15 Barnabas333 ***** válasza:
89%
Nálunk ez megy a cégben. Csupa gonosz, hozzá nem értő, színész felső vezető. A normális, szakértő embereket meg elüldözik.. Egyre kaotikusabb az egész. És meg tudják vezetni a tulajdonost, szánalmas ez a világ.
2019. nov. 19. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!