Mi a legnagyobb hibád , hiányosságod, fura zavaró szokásod?
Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 13:31
11/17 anonim válasza:
Megfelelési vágy, beteges maximalizmus.
13/17 Sunshinedoll válasza:
Nagyon rugalmatlan vagyok bizonyos dolgokban.
14/17 anonim válasza:
A lehető legrosszabb pillanatokban kezd el tikkelni a lábam. Sokszor iskolában, ami miatt a tanárok rendszeresen megszólnak, valamint nagyon kellemetlen, ha pad nélküli teremben jön rám, ahol az ölemben kéne írnom.
15/17 anonim válasza:
Hiba: naív vagyok
Hiányosság: társaságban való gondolkodás (nekem az átlagnál pl hosszabb ideig tart megnyílni, azaz a bizalmatlanság a hiányosságom.)
Zavaró szokás: nem tudok fapofát / érzéstelen arcot vágni :(
16/17 anonim válasza:
Hiba: túlérzékeny vagyok, nehezen teszem túl magam olyan dolgokon, amik fájnak, és rég el kellett volna engednem őket
Hiányosság: új emberek között eleinte félénk vagyok, alig tudok megszólalni
Fura szokás: valamennyire hiszek a horoszkópokban (de nem vagyok teljesen asztrológia őrült)
17/17 anonim válasza:
Nem értem az embereket.
Mármint az érzelmeket, a szokásokat, ráadásul ezeket reprodukálni se tudom, sokszor nem úgy értelmezik az emberek a mondandómat ahogy én szántam. Rengeteg bonyodalmat okoz az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!