Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a homofóbok célja?

Mi a homofóbok célja?

Figyelt kérdés

Teljesen megértem azokat a homofób embereket, akiket mondjuk az undor fog el 2 férfi csókolózásától. De azok akik kimennek mondjuk egy meleg rendezvényre tüntetni, azt akarják elérni, hogy a meleg férfiak nőket szeressenek, vagy esetleg maradjanak egyedül?

Valljuk be, szerintem a legtöbb ember így gondolkodik, nem tudja elfogadni, hogy valakik máshogy élnek és nem a homoszexualitás úgymond reklámozásával van gondjuk, mert egy egyszerű hetero embert nem érdekelnek a melegek.

2019. nov. 14. 17:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
#7 Ígyis túlnépesedés van, ne írjál már fal..szságokat. És mi a helyzet azokkal a hetero párokkal akik nem nemzenek utódokat? Az is természetellenes? Az van hogy valaki nagyon nem tud a saját életével törődni és másoknak akarná megszabni hogy éljen.
2019. nov. 14. 20:28
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

7-es nagy fajfenntartó.

Ha az emberiség célja a fajfenntartás lenne,akkor kommunizmusban élnénk.

A kapitalizmusban a gyengébb amúgy sem szaporodik,így az egész elméleted megbukott.

2019. nov. 15. 00:04
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

"Nem azért félünk a denevérektől, utáljuk a spenótot, szeretjük a dinnyét, stb., hogy valami célt elérjünk vele."

Na de a denevérek és a spenót ellen, illetve a dinnye mellett nem is sok tüntetés, felvonulás, kampány van...

2019. nov. 15. 09:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Na de a denevérek és a spenót ellen, illetve a dinnye mellett nem is sok tüntetés, felvonulás, kampány van..."

De talán ennek nem az az oka, hogy ha félsz a denevértől és ha nem szereted a spenótot akkor egyszerűen elkerülöd a találkozást és nem veszel spenótot. Illetve ha nem szereted a dinnyét akkor nem mész el dinnyefesztiválra.

A homofóbiának nincs célja ahogy a melegeknek sincs. Csak békében akarnak élni egymás mellett. Akiket zavar a homoszexualitás azok nem akarnak nyilvánosan meztelenkedő és csókolózó melegeket látni akik pedig melegek azok nem szeretnének egyfolytában titkolózni, rettegni, hogy mikor derül ki. Nem akarnak egyfolytában azért pironkodni akit szeretnek. A baj pont ott kezdődik amikor az emberek elkezdenek "majd én megmondom..."-ot játszani. Mert amikor a meleg ember mászik bele a másik arcába azzal, hogy "Akkor engem most tessék elfogadni, mert én ilyen vagyok!" az ugyan annyira visszatetszést kelt mint amikor a homofób dobálózik azzal, hogy pedig ő jobban tudja ki kivel mit csináljon az ágyban és majd ő megmondja a melegeknek, hogy hogyan és mikor nameg hát kivel is lesznek szívesek gyermeket nemzeni az emberiség kihalásának megakadályozása érdekében.

A lényeg annyi volna, hogy mindenki foglalkozzon a saját életével és hagyja békén a másikat. Lehet játszani megmondóembert a saját életünkkel kapcsolatban de máséval nem. Elveid vannak? Elképzeléseid vannak? Erkölcsi normáid vannak? Tartsd magad hozzájuk. Máséhoz nincs közöd. Viszont ami mindenkinek megjár az a tisztelet. Az, hogy tiszteletben tartsuk egymás életét. És ebben még bőven van hova fejlődni. Mert ha tisztelem a másikat, akkor elfogadom, hogy esetleg nem ért egyet azzal az életformával amit folytatok és nem próbálom meggyőzni arról, hogy azzal pedig adott esetben semmi gond nincs. Viszont ha a másik életmódja szerintem nem helyes akkor is tiszteletben kell tartanom, és akkor is tisztelnem kell őt, mint embert. Emiatt nem érheti hátrány.

2019. nov. 15. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Maximálisan egyetértek veled!

(#13-as voltam)

2019. nov. 15. 11:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ők rejtett b..ik, és a tudatalattijuk tisztában van ezzel, a homofóbiájuk egy eszköz, hogy letagadják a zsigeri melegségüket maguk és mások előtt is. Azért kapnak dührohamot a melegektől, mert rettegnek saját maguktól.
2019. nov. 15. 21:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"

"Na de a denevérek és a spenót ellen, illetve a dinnye mellett nem is sok tüntetés, felvonulás, kampány van..."

De talán ennek nem az az oka, hogy ha félsz a denevértől és ha nem szereted a spenótot akkor egyszerűen elkerülöd a találkozást és nem veszel spenótot. Illetve ha nem szereted a dinnyét akkor nem mész el dinnyefesztiválra."

Akár szereted a dinnyét, akár nem, elég nagy a valószínűsége annak, hogy amikor bemész a boltba, ott lesz valahol a dinnye (ahogy egy meleg párt is bármikor megláthatsz az utcán). Megvenned nyilván nem kötelező, se dinnyefesztiválra járni (ahogy nem kötelező melegnek lenned, sem melegfelvonulásra járnod), de a boltban ott lesz. Ha a dinnyét nem szerető emberek is ugyanúgy gondolkodnának, mint a homofóbok, akkor panaszt tennének a bolt vezetőségénél, hogy miért van ott a dinnye, ők nem akarnak bevásárlás közben dinnyét látni (mint amikor egy homofób háborog, ha a közelében egy meleg pár fogja egymás kezét vagy csókolózik nyilvános helyen). A normálisan gondolkodó ember pedig felfogja, hogy azért van ott a dinnye a boltban, mert vannak, akik szeretik, és ettől még neki nem kötelező bármilyen közvetlen kapcsolatba kerülnie vele, de el kell fogadnia a tényt, hogy ott van.

2020. jan. 18. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!