Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz magadról, ki és...

Mit gondolsz magadról, ki és mi vagy valójában?

Figyelt kérdés

Csak őszintén és lehet nyersen is.

Kíváncsi leszek, hányan lesznek őszinték magukkal.

2019. nov. 12. 19:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Azt látják rólam mások, hogy egy határozott, magabiztos, sikeres ember vagyok , kiegyensúlyozott és céltudatos.

Valójában pedig iszonyatosan érzékeny vagyok, baromi sokat szorongok, és elveszettnek érzem magam.

2019. nov. 12. 20:52
 12/19 anonim ***** válasza:
66%

Elveszve a világban, nem találom a helyem

21l

2019. nov. 12. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Én vagyok az, aki lenni akarok, akivé leszek és amikor találkozik ez a kettő, az leszek aki egyébként vagyok.

Aki pedig azt írta hogy "elveszve van a világban" nem a világban van elveszve, hanem önmagában. Benne vagyunk egy világban, ami bennünk van, belőlünk indul ki.

Remélem mindenki megtalálja és felismeri hogy kicsoda ő valójában, és nem, nem egy szerencsétlen, nem egy nyomorult és nem egy boldogtalan ember, hanem egy tökéletes, szabad ember, aki nem tud róla hogy milyen hatalma van önmaga felett. :) 22/F

2019. nov. 12. 21:16
 14/19 anonim ***** válasza:
66%

Azt gondolom hogy egy nagy gondolathalmaz vagyok, ami folyton változik..

Valójában ennél sokkal másabb vagyok, valami ami túlmutat a puszta gondolkodáson. Valami ami képes látni a gondolatokat, mégsem azonos velük.

Ez a valami mindig is ott volt, és sosem változott.

A célom az lett hogy felkutassam.., de hogy időben sikerül-e az majd kiderül...

2019. nov. 12. 22:55
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
A két végletben élő, kiszámíthatatlan személy vagyok.
2019. nov. 12. 23:10
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

Egy olyan ember vagyok, akinek szerintem nem lett volna szabad erre a világra születnie. Azzal sem értek egyet, hogy a szüleim gyermeket vállaltak. Nem lett volna szabad összeházasodniuk.

Fogalmam sincs ki vagyok, de inkább az a kérdés, hogy miért vagyok? Egyáltalán nem vagyok kompatibilis ezzel a világgal..

2019. nov. 12. 23:56
 17/19 anonim ***** válasza:
62%
Egy unalmas szenély, ami nem is lenne baj, csak így olyan, mint ha nem is léteznék. 18/F
2019. nov. 22. 21:02
 18/19 anonim ***** válasza:
62%

Létezésem oka: apám bedugta anyámnak

Létezésem értelme: az, hogy boldog legyek, de nem tudok az lenni

Egyébként pedig, csak egy ember vagyok, semmi több. Amivel meg is lennék elégedve, ha normális ember lennék...

2019. dec. 3. 13:04
 19/19 anonim ***** válasza:
62%
Egy elkeseredett, fásult, kiégett angol, nèmet szakos tanàr, akivel nagyon kegyetlen volt az èlet.
2019. dec. 5. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!