Manapság mennyire tiltólistás valaki, akinek nyakán van tetoválás?
Az feltűnt, hogy már abszolút nem akkora tabu egy tetkó, mint mondjuk 50 éve volt, de azért pl egy nyakon virító, elrejthetetlen tetkót mennyire ítéli el a társadalom?
Könyvtárosnak tanulok, tehát valószínűleg majd közfoglalkoztatott leszek.
Nyilván egy horogkeresztes vagy erotikus tetkót nem szívesen látnak, de egy zenei kiadó logója mennyire megbotránkoztató?
Eléggé. ha kérdezik a véleményem, mindig azt szoktam mondnai, hogy akinek nincs személyisége, az tetováltat. Annyira látszani akar és annyira egyedi akar lenni, hogy ha nem megy a saját személyiséggel, mert az nincs neki vagy jelentéktelen, és már nem elég a trendi cucc, akkor elmegy, és tetováltat: a bőrét is szétcseszi.
Általában nem szeretik sehol sem a látható tetkót. Olyan helyen, ahol nagyon fontos a megjelenés, akár kizáró tényező is lehet a felvételidnél (pl. bank).
Ha már mindenáron valami vackot akarsz varratni magadra, akkor varrasd olyan helyre, ami jól eltakarható, vagy ahol csak te látod - csak pont nem ez lenne a lényeg, igaz?
Sajnálom, én nagyon konzervatív vagyok. Én soha nem alkalmaznék olyan embert, aki látható tetkót hord, vagy nem képes tisztességesen felöltözni, ha munkába megy.
És személy szerint legalább annyira utálom a tetkót, mint a bagózást.
Egy cég logója/neve? Na az önmagában elég ahhoz, hogy pofán röhögjem és elküldjem!
Egy horogkereszt, persze takarva, az nekem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!