Miért van az hogy vidéken nem lehet még az utcàra se kilépni anélkül hogy valami kellemetlen alak meg ne kérdezze hogy dógozol-e?
Lassan 40 éve vidéken élek, találkoztam is kellemetlen alakokkal, soha senki nem kérdezett ilyesmit.
Egyetlen esetből általánosítasz. Ez kb. 3 éves színvonal.
Tényleg ilyenek.
Engem meg kikérdeztek hogy hívják a kolleganomet, és még utána is érdeklődtek hogy dolgozom.
Azért csináltatott az unokájával facet hogy tudjon infókat erről még arról.
Mert már nem tud róluk semmit sem.
Phejjj... Én is utálom őket.
Gondold el, én már két éve nem dolgozom.
Van hírem a faluba.
5#Ez jó :-D én is ezt fogom mondani :-D
Kérdező,a falu már csak ilyen,az hogy azt mondja hogy le telt azzal még no problem, de ha már el kezd kérdezősködni akkor van számomra probléma, ezekután ha valaki kérdezi hol voltam? Hol dolgozol? csak annyit fogok mondani, jaj köszönöm szépen nagyon jól vagyok szép napunk van, most éppen randira megyek vagy onnan jövök.
#9 Azért, mert a kérdezőnél érzékeny pontot érintenek ezek a kérdések.
Én is vidéken lakom és tőlem is sokszor megkérdeznek felesleges dolgokat. Nem bosszant, szépen válaszolok nekik, akkor is, ha már unom. Viszont cserébe azt is tudom, hogy sok esetben a falu úgy működik, mint egy biztonsági háló. Ha valamiben segítségre van szükségem, akkor mindig találok valakit, aki segít a ház körül vagy megoldani valamit, amit egyedül nem tudok megcsinálni, sokszor kérés nélkül is. Amit sokan a magánéletbe való beleavatkozásnak gondolnak, sokszor csak az odafigyelés jele.
A kérdező pedig menjen el nyugodtan városba lakni, 25 évesen munka nélkül nehéz lesz. Nem lehet a haverokon is úgy élősködni, mint a szülőkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!