Rendszeresen be szoktam küldeni anyagokat a Napiszarnak. Rossz ember vagyok? 40F
Ha másokról akaratuk ellenére küldesz anyagot, akkor szerintem megvetendő a viselkedésed.
De, hogy rossz ember vagy-e az attól függ èrzel-e megbánást és folytatod-e a cselekvést, amikor közöljük veled, hogy ez nem csak erkölcstelen, hanem illegàlis is.
Ha cèlod az erkölcsössèg és a szórakoztatàs, akkor javaslom, hogy csak ès kizárólag magadról tölts fel képeket - ez nem is bűncselekmény.
Bár nem èrtem mi bűvöl el annyira a napiszarban egy 40 éves fèrfit, hogy rendszeresen közmegvetés tàrgyànak tegye ki akàr az ismerőseit is.
Létezik, az a szomorú, hogx van is anyag rá bőven. Egyébként én sosem fogok kikerülni, mert egy profilkép van fent rólam a neten... Meg ha raknké is ki kéoeket, sem lenne napiszar kompatibilis. Pasiknak sem küldök meztelen képet.
Szerintem aki szinten kiralja a csöcsét, meg a seggét nyilvánosra, hogy kappja a hozzászólásokat férfiaktól, hogx "jaj de sexy vagy drága", "puszillak gyonyörűmc, dirket nekik rakta ki, a napiszaron meg csodálkozik, meg jaj de szemetek...
Igen, én is küldtem be, egyszer.
Szerintem is szar oldal, de normális embereket nem raknak ki, bár egyszer-kétszer láttam ilyet is, de ilyen Kóté Lili ne csodálkozzon.
Amúgy nem azon élek, szerintem is undorítóak, főleg a hozzászólók. De mit vártak? Amúgy sosem derül ki ki volt. Mert amerikai szerveren van, ők teszik fel. Meg alapbólxha nyilvános..
Hogy te lemented magáncélra és elküldöd nekik, nem bűncselekmény.
Inkább egy ordenáré kretén.
Amúgy a .hu vagy a .com?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!