Hogyan kezdted a mai napod? Mit fogsz még a mai nap csinálni?
Magányosan kezdtem és úgy gondolom magányosan is fog telni. Beteg vagyok, itthon pihenek egyedül.
Olvasgatom a kérdéseket és azon gondolkodom mit csinálhatnék.
Depresszív hangulatban indult, a korán kelés és az eső miatt.
Munkában most nem igazán vannak nagy dolgok, elég sokan szabin vannak + éppen rendezvény van, addig a fű se nő, csinálgatom az eddig felgyűlt és megmaradt feladatokat, intézem a saját dolgaimat (pl. munkaügyben utaztam nemrég, most készítem és adom majd le azzal kapcsolatosan a papírokat, ilyesmik), elég laza nap, lehet hogy kicsit korábban le tudok lépni, mehetek haza lámpákat felszerelni, küszöböt befaragni a helyére, takarítani, meg ami még akad. :D
hajnalban szex az exszel, aztán irány a munka, most is munkában vagyok, lassan ebéd, utána szintén munka
hazafele dolgozok saját projekten, tusolás amikor hazaérek, otthon szintén munka és játék is lesz, talán filmezés is
végül alvás
A nap jól kezdődött, otthon.
Munkahelyen viszont beigazolodott, hogy az új főnöknel nagyobb idióta nincs még a párhuzamos univerzumokban sem.
#7- Lehet, hogy egy helyen dolgozunk?
Ma szabadságon vagyok. Későn keltem, elmentem bevásárolni, ebéd, délután talán kirándulás a kutyákkal.
4kor keltem, mondhatni jól indult a napom mert lecsekkoltam a tegnap esti fogadásaimat ês nyertem pár ezer forintot. Most munkában vagyok egy cargoraktarban dolgozom és egy pancsolt automatás instantkavet iszom.
Dêlután egy lány barátommal talizok, ên megyek hozzá szerencsére nem lakik messze. Kitudja lehet lesz köztünk valami, bár kapcsolatba nem akarnék lenni vele, meg amúgy is költözök hamarosan, szóval feleslegesen kavarna bele bármilyen románc az életembe... Nameg egy barátság is tönkremenne.
Az estét még nem tudom attól függ mikor lêpek le a lànytó, de valszeg ennyi lesz mára. Meg amit a sors tartogat amirõl még nem tudok 🙂
Viszonylag jó volt a kedvem reggel, utána már kevésbé mivel szalagavatóra készülünk és pont az egyik legnehezebb táncot választotta az osztály (bécsi keringő) amit még bőven kéne gyakorolni viszont holnap már főpróba, szombaton pedig már élesben megy a nagyközönség előtt...
Hazudnék ha azt mondanám nem izgulok, mert nekem is vannak még nehezebb lépések amik nem mennek olyan jól, pl. az alap lépés vagy keringő lépés amire az egész tánc épül, ezért kénytelen leszek itthon is gyakorolni, majd ráveszem húgom, hogy segítsen. :D A másik hogy voltak akik látták a táncunkat és mindegyikük szerint olyan, mintha leszarnánk, miközben ez nem teljesen igaz, szeretnénk, hogy szép legyen, de nehéz, ha minden fiúra két lány jut és egyszerre kell rájuk is és a többiekre is figyelni. Őszintén nem tudom hogy oldjuk így meg, de nagyon remélem sikerül majd mindent összehozni még mielőtt a főpróba elkezdődik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!