Szerinted az normális, ha valaki azonos nemű előtt nem mer levetkőzni pl. öltözőben zuhanyzóban?
Szerintem nem kéne legalább a saját neme előtt szégyenlősnek és prűdnek lennie az embernek.
Nekem teljésen természetes az, hogy más srác előtt képes legyek teljésen átöltözni.
Talán mert azt gondolod, hogy a többi nő kritikusan méreget, a férfiak pedig alapvetően szépnek látnak ruha nélkül is.
Én sem öltözködtem pucérra senki előtt sem,pedig otthon nem volt gond ha meztelenül vol a családban valaki,nem egésznap de ha ment vagy jött a fürdőből,apám,anyám,tesoim vagy én.
Azután körülmetéltek,és a beavatkozas előtt a korteremben meztelenre kellett vetkőznöm 3 másik fickó előtt,na mondom ez még megoldom...
Azután a műtős segéd adott egy borotvat hogy borotvaljam meg a cerkát...
A mosdó a kórterem mellett volt de ahhoz a fojosón kellett átmenni ahol látogatók meg nővérek voltak.
Az egyik kórtárs is kiment pucéran jött-ment...azt mondta ez kórház...
Én is kimentem,sima cerkával vissza mentem a korterembe.
Na azóta gond nélkül vetkőzöm és nem zavar..
Az teljesen normális, hogy valaki nem akarja mutogatni magát.
A nem normális dolog akkor van, ha valaki pl. a fal felé fordulva sem mer átöltözni
"A nem normális dolog akkor van, ha valaki pl. a fal felé fordulva sem mer átöltözni"
Linket, ahol megjelölik több kutatásban, hogy ez "nem normális".
Szerintem nem az, főleg a saját nemed előtt.
Mivel mindenki tudja melyik nemnek mi van a lába között, ezért nem kéne szégyenlősnek lenni senki előtt.
Én simán le vetkőzök bármelyik fiú előtt meztelenre, lányoknál viszont csak a párom előtt.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!