Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csóró, egyszerű, vagyontalan...

Csóró, egyszerű, vagyontalan férfiként kevés az esélyem párkapcsoltra?

Figyelt kérdés

2019. okt. 27. 18:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Akkor van kevés esélyed, ha becsületes vagy.
2019. okt. 27. 20:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent,hogy csóró?

Mennyi pénzt (nem kérek privátot),de lehet túlgondolod,valakinek 200000 ft os fizetés is csórónak számit,az sem mindegy,vidék vagy Pest.

2019. okt. 28. 06:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Vidék.
2019. okt. 28. 09:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem, mert kb mindenki csóró az országban sajnos. nagyon sokan élnek úgy, hogy az utolsó 100 Ft-ot is kicentizik hó végén és családos emberek
2019. okt. 29. 16:50
 15/15 anonim válasza:

Ne legyünk alpáriak. Kérdező. Nem természetes, hogy gondolni fog egy lány a jövőjére? Gyereket tervez, boldog családi élettel.

Lenne bárkinek is szíve, hogy önző ember módjára csórón egy lánnyal van? A lányra nem is gondolsz???

A lány boldog lehetne egy pénzes kulturált emberrel, akivel bármiről beszélhet. Gyereket csinálhat neki egy boldog gondtalan élettel.

Légy te, a gazdag, művelt. Légy te egy nő álma. És ne kényszerítsd, hogy legyen veled, vagyis ne csábits el olyan lányt, akinek nem tudnál ételt adni,a közös gyerekeitekkel, egy jó élettel, hogy ne kelljen neki dolgozni, ha nem akar, és ne kelljen neked is 48 órás szolgálatokat lenyomni éhbérért, hogy nem vagy vele.

Ezt még én is megértem, pedig még 18 sem vagyok.

Szóval menj és tedd magad olyanná, aki méltó egy nő szerelmére, kegyeire. Hogy partnerként állhass mellette, egy boldog családdal Vagy amit terveztek :D

2019. nov. 3. 02:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!