Férfiként, ha megütne egy nő, visszaadnád neki?
Egyszer az egyik haveromat pofozta fel a nője, amikor haverom lebuktatta, hogy megcsalja a nő.
Én jól megvertem volna azt a ri..bancot ha a helyében vagyok...
Egy pofon még nem egyenlő az életedre töréssel lol ne dramatizálj már mindent túl.
A csajt meg nem szétverni kell, mert képzeld el egy pofon max. egy visszapofont érdemel, nem szétverést. Ne legyél már agresszív barom csak rontod a férfiak hírnevét.
Természetesen igen!
Hát miféle szolgalelkű lúzer az a férfi, akiben akárcsak szemernyit is felmerül a kétely, hogy visszaüssön-e?!
Ha VALAKI (mindegy, hogy férfi-e vagy nő), támadóan megüt, minimum, hogy a helyzetnek megfelelő arányossággal visszaütsz.
Egy nő hisztériás felindulásból erővel felpofoz? Adj neki te is tenyérrel egy lendületes pofont! Nekedtámad, meg akar ütni, ki akarja karmolni a szemedet? Olyat behúzol neki, hogy kifeküdjön.
Mindegy, hogy férfi vagy nő. Ha támadás ér, emberi kötekességed védeni magad és arányosan(!) visszatámadni.
Aki meg "jajj nőt nem szabad bántani, mert az csúnya dolog", az pedig olyan szinten életképtelen undorító birka, hogy élnie sem lenne szabad!
18, ez pontosan így vagy ahogy írod!
Jó látni, hogy vannak még értelmes, életre való emberek a mai papucsok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!