Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az "influencerkedés" manapság...

Az "influencerkedés" manapság már munkának számít?

Figyelt kérdés
Megnéztem egy B.Nagy Réka videót, amiben a barátja mondta, hogy sokan kérdezik tőle mi a munkája és most válaszol: egy tv csatornánál dolgozik. Majd megszólal Réka, hogy őt is sokan kérdezik erről és ő influencer és youtube videókat készít. Ez manapság tényleg munka??

2019. okt. 23. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
A hőbörgőknek csak úgy mondom hogy ki lehet próbálni, hogy leülsz a kamera meg a számítógép elé, és fel építed a saját kis branded, mint influenszer. Persze, biztos nem annyira megterhelő mint 3 műszakban a gyártósoron csavarozgatni bagóért, de ha valaki azt hiszi hogy ez arról szól hogy a semmiért csak dől a pénz, az tényleg próbálja ki.
2019. okt. 28. 09:16
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

# 11 influencer és influencer között is van különbség...sőt van akinek ez csak "mellék ág" pl Handrás Magyarosi Csaba.

Manapság a videójátékozó gyerekekre is ráaggatják az influencer jelzőt.Sőt az okostelefonok világában már mindenki lehet videós.

Itthon még elég kevés ilyen csatorna van akik ténylegesen megélnek ebből.

De érdemes ránézni a külföldi videósokra.

Persze említeni se kell hogy a nézőközönség bő 80% kisgyerek akik az anyjuk apjuk pénzét költik.

2019. okt. 28. 12:25
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Tény és valós hogy vannak elég gátlástalan szemét influenszerek, őket én is elítéltem.

De ezt az egész influeszerkedés lefitymálása topicot pont annak érzem, mikor az építőipari segédmunkások azt hiszik hogy az építészmérnökök csak kávézgatnak egész nap a kellemes irodában, meg a statikus is csak kijön az építkezésre a szép öltönyébe, szétnéz aztán aláír egy papírt és ennyi a dolga. :D

2019. okt. 28. 12:32
 14/14 anonim válasza:
43%
Egyébként Réka szerintem megtehetné, hogy jó állasa legyen... Egy iskolába jártam vele és nagyon jól tanult. Már akkor is énektanárhoz járt, úgyhogy az ő hangjában nagy munka van.... Ennek már kb 7 éve, szóval legalább ennyi ideje rendszeresen foglalkozik vele.
2019. okt. 30. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!