Mi az oka annak ha egy nő szándékosan idegesít?
Hétköznap dolgok de annál idegesítőbbek ... Most kiragadhatnék példákat de az lekorlátozná a lényeget ...
Az okát nem értem h miért csinál úgy dolgokat h az a lehető lehidegítőbb legyen nap mint nap.
Mi a nők logikája bosszú ? Vagy összekevernék a nem izgalommal? Mondjuk idősebb női hozzátartozóim.
Most én úgy bánok velük ahogy én is szeretném békén hagyom s hagyok szabad teret de ő minden és ehhez hasonló dolgaimmal úgy bánik mint elefánt a porcelánboltban ...
De miért csinálhatja ha megérteném lehet tudnék segíteni neki...
Rokonod az idősebb nő? (Miket csinál pl?)
Nem mindegy a válaszadás szempontjából.
Nem tudom, de vele kiverhetnétek egymásnak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Pl: Idegesít
Betőr a személyes terembe. Gondolok egyet bejön és beszél. Mégse fordúl a fejébe h esetleg nekem nincs kedvem beszélgetni. Ezt rendszeres. Vagy ma is pont amikor szépen megcsinálom a reggelimet pont mikor nekikezdenék egy jóízű étkezésnek ahol élvezem a pillanatot s az ízek harmóniáját bejön és beszél elis csszte az egészet kár volt megcsinálni. Meg hogy hozányúl a személyes tárgyaimhoz s nem úgy bánik velük ahogy én tenném. Kérdőre von semmiségekért. Vagy ha csinálok valamit meredten nézi azis nagyon idegesítő. Vagy ha csinálok kaját belekóstol s a nyálas kanalat amivel megkóstolta képes ideadni az undorító. Pont ráérez az ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!